Close
Van olyan repülőjárat, amelyen enni és inni sem lehet

Van olyan repülőjárat, amelyen enni és inni sem lehet

Kénytelenek szigorítani Thaiföldön.

Ételt és italt sem fogyaszthatnak az utasok a belföldi légijáratokon január 1-től. A tiltást a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében vezették be.

Kivétel persze van: egészségügyi vészhelyzet esetén a személyzet biztosíthat ivóvizet, de annak felszolgását a többi utastól lehető legtávolabb eső területen kell megtenni.

A fedélzeten magazinok és újságok osztogatása is tilos, egyedül az ülések háttámlájában elhelyezett biztonsági tájékoztatók érhetőek el.

A két leghosszabb belföldi járat Thaiföldön Csiangmaj városát Phuket szigetével, és délen Krabi üdülőhelyével köti össze – mindkét útvonal kétórás repülési időt vesz igénybe.

A thaiföldi légi közlekedéssel kapcsolatban korábban megírtuk, hogy a Thai Airways tematikus étteremmé alakította át a bangkoki irodájának kávézóját, amellyel a levegőben átélhető étkezés élményét próbálják meg visszaadni a földön. Minden részletre kiterjedően igyekeznek reprodukálni a gépen megszokott körülményeket: a személyzet egyenruhában fogadja az érkezőket, akik a fedélzeten használt üléseken foglalhatnak helyet, az enteriőr repülőgép-alkatrészekkel egészül ki, az interaktivitást pedig QR-kódok segítik, melyek használatával valamennyi lényeges információt és érdekességet megkaphat a vendég. Amíg a megrendelt ételre vár, addig snackeket szolgálnak fel az utaskísérők.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Independent, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom