Nagyjából ennyiből jön ki idén egy olaszországi nyaralás all inclusive ellátással

Egy felmérés szerint a nyári utazást tervező magyarok ötöde Olaszországot nézte ki magának. Ilyen árakkal kalkulálhat, aki a mindent tartalmazó csomagot választja.

Az all inclusive kifejezés leginkább a szállodavilágban használatos, azt jelenti, hogy „mindent tartalmaz”, vagyis az árban valamennyi költség benne foglaltatik. Ezt a nyaralási formát elsőként Egyiptomban és Tunéziában vezették be – olvasható a Pénzcentrum elemzésében.

Az, hogy pontosan mit tartalmaz az így megvásárolt utazás, illetve azok minősége, szállodánként eltérő lehet – ennek érdemes előre utána nézni. A Pénzcentrum utánajárt a dolgoknak és kiderült, hogy például a szicíliai Athena Resort Hotelben két fő egy hétre 603 705 forintot fizet az utazom.com ajánlatában.

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, adókat és illetékeket, a repülőtéri transzfert a hotelbe és vissza, a szállást, a teljes ellátást és a helyi magyar nyelvű asszisztenciát.

A Rimini melletti Club Hotel Residence-be fejenként 336 990 forintért szállhatunk meg egy hétig a Travelking ajánlatában. All-inclusive ellátás két fő részére a teljes tartózkodás alatt tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát és korlátlan italokat az étkezések alatt (víz, fehér- és vörösbor). A szardíniai négycsillagos Hotel Maria Rosariában a teles ellátás egy hétre 555 862 forint/fő, a lastminute.com-on.

További részleteket a Pénzcentrum cikkében lehet olvasni.

(Fotók: Getty Images)

ellátás | olaszország | utazás | all inclusive | nyaralás

FOLYTASD EZZEL

Magyarország ásványvíz-forrásai túracélpontnak is tökéletesek

Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú

Rendeld meg a Roadster magazin 17. számát!

Az ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A csendes luxus titka: ismerd meg a Falconerit!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom