Close
Az egészséges reggeli ennél az addiktív granolánál kezdődik

Az egészséges reggeli ennél az addiktív granolánál kezdődik

Könnyítsd meg a reggeled egy finom, fahéjas, almás granolával, ami annyira addiktív lesz, hogy soha többé rá sem nézel majd a bolti változatra! Az íze pontosan olyan, mint az almás pitének!

Hozzávalók:

  • 2 csésze zabpehely
  • 2 db alma
  • ½ csésze pekándió
  • ¼ csésze barna cukor
  • ¼ csésze mazsola
  • 3 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál olvasztott vaj
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • ½ teáskanál őrölt fahéj

Elkészítése:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius-fokra! Az almákat hámozzuk meg, szedjük ki a magházát, és vágjuk apró kockákra!
  2. Az összes alapanyagot keverjük össze egy nagy tálban, majd öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe! 25-30 percig sütjük, félidőnél egyszer alaposan átkeverjük.
  3. Hagyjuk kihűlni, és légmentesen záródó edényben tároljuk.

A granola akkor igazán finom, ha kissé roppanós, ezt az állagot pedig sütés előtt juharsziruppal, növényi olajjal és tojásfehérjével lehet elérni. Emellett érdemes néhány egyszerű szabályt és praktikát is betartani akkor, ha nagyobb adag granolával lepnénk meg magunkat.

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom