Close
Fizetnek valakinek azért, hogy Las Vegasban egyen

Fizetnek valakinek azért, hogy Las Vegasban egyen

Egy Las Vegas-i utazás sem lehet teljes a híres kaszinóbüfékben történő étkezés nélkül. Most arra keresnek embert, hogy fizetésért és még több juttatásért tesztelje a négy legikonikusabb helyszínt.

A Time2play nevű online szerencsejáték-értékelő oldal vadászik egy bevállalós jelentkezőre,

aki idén nyáron a Las Vegas-i kaszinóbüfék tesztelőjeként végigenné és értékelné a legnépszerűbb éttermeket.

A pipálandó lista első helyén mi más is állhatna, mint a Caesars Palace-ban található Bacchanal Buffet, egy elképesztően nagy helyiség, amelyet a világjárvány idején újítottak fel, és amely ma egy hatszáz férőhelyes étteremként működik pörgős argentin grillel, római pizzákkal és tengeri herkentyűkből álló bárral.

A Bellagio The Buffet éttermében vacsorázni is lehet, sőt élőben végigkövethető, ahogyan a főzőállomásokon az egyedi omlettektől kezdve a rákcombokig mindenfélét elkészítenek. Aztán ott van a  Cosmopolitan of Las Vegas Wicked Spoon, ahol dim sumot és hétvégenként egész napos villásreggelit kínálnak, a listát pedig a Wynn Las Vegas büféje zárja, amely tizenhat “ételállomást” kínál, köztük street foodot és palacsintát.

A nyertes a négy étteremben egy-egy kétszemélyes étkezés mellett egy ötszáz dollár (200 ezer forint) értékű Southwest Airlines repülőjegy-utalványt, négy éjszakát egy vegasi kaszinóhotelben, ezer dollár költőpénzt és egy Lululemon melegítőnadrágot kap. Ezenkívül a büfék értékelésének befejezése után további ötszáz dollár készpénzjutalom is üti a markát, ha az értékelése megjelenik a Time2play weboldalon.

A július 31-ig kiírt versenyen legalább 21 éves amerikai állampolgárok indulhatnak, akiknek a szokásos adatok megadása mellett egy 250 szavas házi fogalmazást is kell írniuk arról, mi teszi őket ideális “büfékóstolóvá”.

Formaldehidben lebegő cápák, túlméretezett pirulák és pillangómintás medence várja többek között azokat a vastag pénztárcájú lakókat, akik a Palms Casino Resortban szeretnének megszállni Vegasban. Az Empathy Suite tervezője nem más, mint a híres-hírhedt brit művész, Damien Hirst, aki minden agymenését szabadjára engedte a dadaista-avantgárd projektnek is beillő hotelben.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Unsplash)

álommunka | étterem | usa | kaszinó | las vegas

FOLYTASD EZZEL

Üvegpadló és északi fény is jár Európa legjobb rooftop bárjaihoz

Leállítják Franciaország egyik legrégebbi sajtjának gyártását a szárazság miatt

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom