Martha Stewart Vegasba megy.
Az ismert amerikai író, üzletasszony és televíziós személyiség a Paris Las Vegas hotel és kaszinó épületében nyit éttermet. Az egyszerűen csak Martha Stewart Restaurant névre keresztelt étterem számára a hírek szerint a komplexum úgy csinál helyet, hogy lebontja a meglévő épület egy részét, majd átadja Steve Martorano közelmúltban bezárt dél-philadelphiai ihletésű éttermének, a Martorano'snak a területét.
Snoop Dogg egyik legjobb barátjának viszont elég komoly konkurenciával kell felvennie a veresenyt a Paris Las Vegasban.
Az 1999-ben megnyitott Caesars Entertainment tulajdonában lévő kaszinó jelenleg két neves vendéglátóhellyel rendelkezik: a Brioche by Guy Savoyjal és a Gordon Ramsay Steakkel. Ezen a télen ráadásul megnyitják Lisa Vanderpump új koktélbárját, a Vanderpump à Paris-t, ahol természetesen ételekkel is várják a vendégeket. Ezekhez a hírességekhez képest Stewart viszonylag újoncnak számít a vendéglátóiparban, akinek előző próbálkozása, a New York-i Martha Stewart Café – amely ugyanabban az épületben kapott helyet, mint a médiabirodalma – 2019-ben bezárt.
De ha valaki egy étteremmel vissza tud kerülni a csúcsra, az a tévétől kezdve a borokon át a szakácskönyvig elég sok területen bizonyított Martha Stewart, akit egyébként 2004-ben elítéltek az ImClone részvénykereskedelmi ügyével kapcsolatos vádak miatt: öt hónapot ült szövetségi börtönben, 2005 márciusában szabadult.
A Caesars Entertainment egyelőre nem erősítette meg az étterem nyitásáról szóló információt, úgyhogy a hivatalos bejelentésre még várni kell, így azt sem lehet tudni, mikor vágják át a szalagot, és milyen ételeket terveznek felszolgálni.
Martha Stewart receptjei közül a Roadster is rendszeresen válogat. Ki tudja, lehet, hogy Snoop Dogg segítségével ismét elkészíti isteni grilldesszertjét, a smore-t is?
(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)
sztár | las vegas | tévés | étterem | szakács | martha stewart
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!