Close
Las Vegasban próbál szerencsét Amerika egyik kedvenc tévés szakácsa

Las Vegasban próbál szerencsét Amerika egyik kedvenc tévés szakácsa

Martha Stewart Vegasba megy.

Az ismert amerikai író, üzletasszony és televíziós személyiség a Paris Las Vegas hotel és kaszinó épületében nyit éttermet. Az egyszerűen csak Martha Stewart Restaurant névre keresztelt étterem számára a hírek szerint a komplexum úgy csinál helyet, hogy lebontja a meglévő épület egy részét, majd átadja Steve Martorano közelmúltban bezárt dél-philadelphiai ihletésű éttermének, a Martorano’snak a területét.

Snoop Dogg egyik legjobb barátjának viszont elég komoly konkurenciával kell felvennie a veresenyt a Paris Las Vegasban.

Az 1999-ben megnyitott Caesars Entertainment tulajdonában lévő kaszinó jelenleg két neves vendéglátóhellyel rendelkezik: a Brioche by Guy Savoyjal és a Gordon Ramsay Steakkel. Ezen a télen ráadásul megnyitják Lisa Vanderpump új koktélbárját, a Vanderpump à Paris-t, ahol természetesen ételekkel is várják a vendégeket. Ezekhez a hírességekhez képest Stewart viszonylag újoncnak számít a vendéglátóiparban, akinek előző próbálkozása, a New York-i Martha Stewart Café – amely ugyanabban az épületben kapott helyet, mint a médiabirodalma – 2019-ben bezárt.

De ha valaki egy étteremmel vissza tud kerülni a csúcsra, az a tévétől kezdve a borokon át a szakácskönyvig elég sok területen bizonyított Martha Stewart, akit egyébként 2004-ben elítéltek az ImClone részvénykereskedelmi ügyével kapcsolatos vádak miatt: öt hónapot ült szövetségi börtönben, 2005 márciusában szabadult.

A Caesars Entertainment egyelőre nem erősítette meg az étterem nyitásáról szóló információt, úgyhogy a hivatalos bejelentésre még várni kell, így azt sem lehet tudni, mikor vágják át a szalagot, és milyen ételeket terveznek felszolgálni.

Martha Stewart receptjei közül a Roadster is rendszeresen válogat. Ki tudja, lehet, hogy Snoop Dogg segítségével ismét elkészíti isteni grilldesszertjét, a smore-t is?

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Pixabay)

tévés | szakács | martha stewart | étterem | las vegas

FOLYTASD EZZEL

Három karácsonyi főétel, ami szinte magától elkészül

Tízből tíz ember helytelenül főzi a rizst – Ez a helyes trükkje

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram