Valaki hatmillió forintot kap azért, hogy retro strandhoteleket látogasson

Ki ne szeretne pénzt kapni azért, hogy a tengerparton ücsörögve koktélt szürcsölgessen? Ez az álma egy amerikai utazónak hamarosan valósággá válhat.

A hotels.com szállásfoglaló oldal Retro Beach Motelier-t keres, aki tizenötezer dollárt (majdnem hatmillió forintot) kap, hogy meglátogassa a cég tíz legjobb tengerparti retromoteljét az Egyesült Államokban. Az összegből tízezer dollár az úti költség, és a bő keretre azért van szükség, mert a szállodák különböző, egymástól távoli államokban helyezkednek el. A fennmaradó ötezer dollárt a szerencsés nyertes az utazásai során arra költheti, amire csak akarja.

Montauk Beach House

Kap emellett még naptejet, napernyőt, vintázs napszemüveget, hűtőtáskát, napelemes rádiót és polaroidgépet, amit az utazás dokumentálásához kell használnia, hogy megörökítse az élményeit a következő generációknak.

Casa Morada, Florida

A jelentkezéshez többek között olyan kérdésekre kell válaszolni, minthogy

Ha az '50-es évekbe utaznál, kivel töltenéd a tengerparti vakációdat?

„Írd le, miért egy tengerparti retromotel a tökéletes úti célod.”

Waikiki Village Retro Hotel, Dél-Karolina

Az útvonal régi stílusú tengerparti butikmoteleket tartalmaz, mint például a San Diegó-i The Pearl Hotel, a Long Islanden található Montauk Beach House, vagy a felújított Vagabond Hotel Miamiban, ahol még mindig számos, giccses dizájnelemet találunk az eredeti, ’50-es évekbeli berendezésből.

Vagabond Hotel, Miami

„Ezek az időtlenséget képviselő motelek nemcsak az áraikkal repítik vissza a vendégeket az időben, hanem testben és lélekben is, hogy igazán kikapcsolódhassanak és pihenhessenek” – mondta Melissa Dohmen, a hotels.com szóvivője.

Itt mutatjuk Amerika kedvenc autós road tripjeit, itt pedig a kontinens legszínesebb úti céljait.

(Forrás: CNBC, képek: hotels.com)

retro | álommunka | hotel | munka

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom