Szögletesített szinuszgörbeként vibrál ez a ház a türkiz homályban

A háromszög alakú házak egy ideje újra a reneszánszukat élik, így aztán Normandiától egészen Kaliforniáig rábukkanhatunk egy-egy ilyen különc épületre.

Amin Moazzen 3D-művész a tervek mezején játszadozott el az A keretű házak gondolatiságával és formavilágával.

Az alkotásában mintha csak három, közös vérkeringésre kapcsolt tetőrendszer tárulna elénk.

A szokatlan tetőszerkezet következtében általában igen érdekes megoldásokkal találkozhatunk az enteriőrben, például a vízszintre merőleges falaktól is elbúcsúzhatunk. Cserébe a geometriai rendszer

egy szögletesített szinuszgörbeként vibrál a türkiz homályban,

a víz pedig tükörként erősít rá erre az élményre.

Reméljük, hogy az igazán impozáns látványtervekből egy nap valóság válik.

Ez is érdekelhet:

A Spotify teljesen a home office jegyében alakítja át irodáit

Elképzeltél már egy olyan munkahelyet, ahová bemehetsz ágyban dolgozni? A Spotifynál megteheted!

Amin Moazzen | otthon | dizájn | 3D-művész

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom