Ez a művésznő a virtuális valóságban fest magával ragadó képeket

Anna Zsiljeva a virtuális valóságban fest, a furcsa, szoborszerű képeinek pedig a „Volumizmus” sorozatnevet adta. Ezen belül sokszor csendéleteket fest, a sorozaton kívül viszont sok mással is foglalkozik, 2019-ben például a kazanyi WorldSkills megnyitójára készített aréna-installációt, a Louvre-ban pedig élő virtuális valóság preformanszt tartott.

De ha van valaki, akinek az esetében halmozottan igaz, hogy egy kép többet mond ezer szónál, akkor az Anna – ráadásul róla nemcsak kép van, hanem videó is, és nemcsak egy, de mindjárt sok; ebből a sokból mutassuk meg a fenti hármat, amit már említettünk is!

Festészet a virtuális valóságban:

Showműsor a WorldSkills nyitóünnepségén:

Eugène Delacroix – A Szabadság vezeti a népet (La Liberté guidant le peuple) című képének újraértelmezése:

A honlapján kívül a Facebookon, az Instán vagy a YouTube-on is követheted Annát, de a Volumizmusról egy TED-előadást is tartott Bolognában.

művészet | festészet | Anna Zsiljeva | louvre | kiterjesztett valóság

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom