Mindjárt itt az év talán legfontosabb műtárgyas eseménye

Bő tíz éve nem rendeztek olyan eseményt Budapesten, mint amilyet március 21-24. között fognak. 

Ez pedig az Antik and Art Budapest néven újjáéledő Antik Enteriőr kiállítás és vásár, melyen a magyar műtárgypiac legnevesebb szereplői mutatják meg magukat a Millenáris Parkban.

A négynapos rendezvényen valamennyi kiállító egyedi anyaggal várja az amatőr és profi érdeklődőket, akik értékes karórák, egyedi bútorok, csillárok, ékszerek, festmények, grafikák, érmék, órák, papírrégiségek, porcelánok és kerámiák, szőnyegritkaságok, textíliák és vallási tárgyak között válogathatnak.

A program szervezői felvállalnak egy edukációs küldetést is: szeretnék közelebb hozni egymáshoz a műkedvelőket és a kereskedőket, valamint felhívni a figyelmet a műgyűjtés generációkon átívelő, értékteremtő szerepére. Ennek érdekében többek között különböző tematikára épülő ingyenes előadásokkal is készülnek ismert szaktekintélyek (például Virág Judit és Kelen Anna művészettörténész, Makláry Kálmán festő-grafikus, Rockenbauer Zoltán etnológus-művészettörténész, Barki Gergely művészettörténész) tolmácsolásában.

Ez is érdekelhet:

Lugosi Lugo László kiállításán megtudhatjuk, hogyan változtak Budapest arcképei

A fényképezés játék a jövő terveivel. A fényképezés játék az idővel.

enteriőr | előadás | vásár | festmény | bútor

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom