A szép virágokról az idei anyák napján sem kell lemondani

És nem kell sorban állni sem.

A Plante. Budapest a koronavírus-járvány ellenére is igyekszik pompázatos virágcsokrokkal ellátni azokat a jóembereket, akik szeretik a virágokat (utalás az idevágó szólásmondásra a virágokról és az őket szerető emberek minőségéről). Legutóbb gyönyörű tulipánokat szállítottak házhoz, most anyák napja alkalmából violákkal fogják ugyanezt tenni.

Így írnak az eseményről ők:

"Az anyák napja idén kicsit más lesz, mint a többi. Attól persze, hogy nem ugrunk át most szívesen vasárnapi ebédre az anyukánkhoz, hogy nem ölelhetjük meg, vagy nem beszélgethetünk személyesen, az anyák napja nem marad el. Sőt, ezekben a napokban talán még nagyobb szükség van arra, hogy kifejezzük a szeretetünket, megköszönjük a gondoskodásukat, és elmondjuk, hogy hálás szívvel gondolunk rájuk. Kétség nem fér hozzá: koronavírus ide vagy oda, a szeretet nincs elnapolva.

Ezért úgy gondoljuk, május első hétvégéje egy jó alkalom arra, hogy illatos virágcsokrot küldjünk ajándékba. A Plante. szezonális, tavaszi színekben pompázó, hazai termelőtől származó violacsokrokkal készül. A violafarm Budapesttől pár percre található, egy Bulgáriából származó, de három generáció óta Magyarországra települt és itt gazdálkodó család termeszti. (A violák mellett egyébként különféle salátákkal foglalkoznak még.) Hisszük, hogy jó érzés kiváló minőségű, itthon termesztett virágot vásárolni, hiszen így egy helyi, családi vállalkozást is támogatunk."

A violacsokrokat most lehet előrendelni, és az anyák napi hétvégén (május 1–3.) szállítják ki Budapest területén bárhova. Akár sütivel (Konyha Budapest), kávéval és borral együtt is.

Részletek itt.

viola | anyák napja | plante budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom