Egyetlen versenyen három díjat is nyert ez a klip, ami a világ egyik legnagyobb land art művét kelti életre

Az Arizonai Nemzeti Park területén állítottak fel három tükör monolitot, amelyek varázslatos módon jelenítik meg a környező tájat. Az Owen Brown rendezésében, az Arizona zenekar Moving on című dalához készült klip egyetlen versenyen három díjat is bezsebelt.

Owen Brown nemcsak a Jim Denevan által  készített, a világ egyik legnagyobbjának számító land art művét mutatja be, hanem az utah-i tükör monolitok által ihletett, a filmesek által készített installációkat is, amelyek a tökéletesen integrálódnak a nemzeti park varázslatos tájaiba.

A látványos elemek az Arizona névre hallgató rockzenekar Moving On című klipjében tűnnek fel. A három tükör monolit a videóban az együttes tagjait szimbolizálja. A dal közben életre kel Arizona egyik legnagyobb land art alkotása, amelyet Denevan külön a klip kedvéért készített el.

(Forrás és címlapfotó: Designboom)

klip | arizona | video | land art

FOLYTASD EZZEL

Ezt a videót mindenképp látnod kell, ha tervezel valaha repülőre ülni

Egy magyar fotós bemutatja, milyen csodásan változik meg minden hetvenkét óra alatt Izlandon

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom