Close
Tengerparti strandhangulat várja a multimilliomosokat a kedvenc luxussíterepükön

Tengerparti strandhangulat várja a multimilliomosokat a kedvenc luxussíterepükön

Aki eddig nem tudta eldönteni, hogy a havas lejtők vagy inkább a napfényes tengerpartok felé vegye az irányt mostanában, annak az aspeni síterep a segítségére siet.

A coloradói Sziklás-hegységben található Aspen a világsztárok és a multimilliomosok kedvenc síterepe, ennek megfelelően nincs hiány a luxusszállásokból és exkluzív programokból. Ez utóbbiak közé tartozik az Aspen-hegy tetején nyitott pop up beach is, amely április 16-ig hétvégenként

csíkos nyugágyakkal és strandsátrakkal várja a pezsgős ebédre érkezőket Gray Malin fotós művészeti projektjének részeként.

A szürreális klubban naponta maximum száz ember élvezheti a hóhoz és homokos partokhoz kötődő élmények legjavát és a 360 fokos panorámát a környező hegyekre és lejtőkre,

amit három fogásos menü, DJ-k által szolgáltatott zene és jó néhány palack Dom Perignon tesz teljessé.

A klub kétféle csomagot kínál, aranyt és platinát, mely utóbbihoz pezsgő, gourmet-ételek és egy meglepetés ajándék is jár.

Ha beach clubot nem is, luxussíterepeket Európában is találunk: a világ legjobb síüdülőjéért és Giorgio Armani kedvenc lejtőiért sem kell olyan messzire mennünk.

(Forrás és képek: Haute Living)

aspen | luxus | sípálya | beach | strand

FOLYTASD EZZEL

Rekordot döntött tavaly a Budapest Airport forgalma: nézd meg, mennyien utaztak a fővárosból!

A világ egyik leghíresebb szellemvárosa olyan, mintha a Disney tervezte volna

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram