Az Aston Martin luxusvillát tervez a S3 Architecture építészirodával közösen

Az Aston Martin közös fába vágja a fejszéjét az S3 Architecture építészirodával, méghozzá egy otthon tervezésébe. Így születhet meg a Sylvan Rock.

A 7,7 millió dollárból (2,36 milliárd forintból) felépülő luxusvilla mintegy 22 hektárnyi birtokon terül majd el, a főépület pedig 555 négyzetméteres lesz. Négy háló- és fürdőszobája lesz, a fekete szín pedig dominálni fogja a kül- és beltereket is.

A luxusvillában ötvöződik a modern esztétika a vidéki környezet nyugalmával és letisztultságával, legfőbb célja pedig az lesz, hogy egyedi luxusélményt teremtsen lakóinak. Az acéltetős lak feketecédrus-borítást kap, és ha számításba vesszük az elegáns, geometriai megoldásokat, akkor

szinte a szemünk előtt terem egy fekete Aston Martin, amellyel behúzunk a kiállítóteremre hasonlító, üvegpanelekkel határolt három férőhelyes garázsunkba.

De hiába is a fekete dominanciája, a hatalmas ablakok tág és világos tereket nyitnak az enteriőrben, így a karizmatikus villa egyben otthonos is.

Egy bel- és egy kültéri medence is a projekt része, valamint egy lombház, amely a közeli erdőben ékeskedik majd. Az érkező látogatókat a kisebb vendégházakban lehet majd elszállásolni – a tervek szerint jövőre kezdik meg a villa építését a New York állambeli Hudson-völgyben.

És ha már Aston Martin és luxusvillák:

30 milliárd forintért eladó a James Bond ihletésű luxusvilla

Kaliforniai, de a thai építészeti kultúra azért nem áll oly távol tőle.

(Forrás: Dezeen)

Hudson-völgy | new york | aston martin | S3 Architecture

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom