Close
Az Aston Martin luxusvillát tervez a S3 Architecture építészirodával közösen

Az Aston Martin luxusvillát tervez a S3 Architecture építészirodával közösen

Az Aston Martin közös fába vágja a fejszéjét az S3 Architecture építészirodával, méghozzá egy otthon tervezésébe. Így születhet meg a Sylvan Rock.

A 7,7 millió dollárból (2,36 milliárd forintból) felépülő luxusvilla mintegy 22 hektárnyi birtokon terül majd el, a főépület pedig 555 négyzetméteres lesz. Négy háló- és fürdőszobája lesz, a fekete szín pedig dominálni fogja a kül- és beltereket is.

A luxusvillában ötvöződik a modern esztétika a vidéki környezet nyugalmával és letisztultságával, legfőbb célja pedig az lesz, hogy egyedi luxusélményt teremtsen lakóinak. Az acéltetős lak feketecédrus-borítást kap, és ha számításba vesszük az elegáns, geometriai megoldásokat, akkor

szinte a szemünk előtt terem egy fekete Aston Martin, amellyel behúzunk a kiállítóteremre hasonlító, üvegpanelekkel határolt három férőhelyes garázsunkba.

De hiába is a fekete dominanciája, a hatalmas ablakok tág és világos tereket nyitnak az enteriőrben, így a karizmatikus villa egyben otthonos is.

Egy bel- és egy kültéri medence is a projekt része, valamint egy lombház, amely a közeli erdőben ékeskedik majd. Az érkező látogatókat a kisebb vendégházakban lehet majd elszállásolni – a tervek szerint jövőre kezdik meg a villa építését a New York állambeli Hudson-völgyben.

És ha már Aston Martin és luxusvillák:

(Forrás: Dezeen)

S3 Architecture | Hudson-völgy | aston martin | new york

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom