Close
Teljesen átlátszó liftet építenek New York egyik legmagasabb felhőkarcolójára

Teljesen átlátszó liftet építenek New York egyik legmagasabb felhőkarcolójára

Nagyon látványos liftet építenek New Yorkban a Vanderbilt építési vállalat legújabb felhőkarcolójára.

A lift minden oldala üvegből áll majd, és ha ez nem lenne elég: maga a lifttest is az épületen kívül fog elhelyezkedni. Egészen félelmetesen hathat azok számára, akik nincsenek barátságban a magassággal.

A One Vanderbilt torony a Nagy Alma egyik legmagasabb épülete, amelyhez egy teljes szórakozószintet építenek a Snøhetta építésziroda tervei alapján. Ehhez a projekthez tartozik

az Ascent elnevezésű felvonó, amelyről egész New Yorkra ráláthatunk majd.

A lift végállomása háromszázhetven méterrel lesz a föld felett, valamint kicsit alacsonyabban áttetsző skyboxokat is terveznek azoknak, akik tovább időznének el a magasban – onnan majd a Madison sugárútra nyílik kilátás.

Eközben Izlandon:

(Forrás: CNN, Telex, fotók: Summit)

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom