Close
Már csak egy évet kell várni, és szobát foglalhatunk az űrben

Már csak egy évet kell várni, és szobát foglalhatunk az űrben

Felejtsük el az olyan különlegesnek tartott úti célokat, mint Belize, Jemen vagy Yucatán, mert mi lehet exkluzívabb egy intergalaktikus vakációnál az űrben?

2021-ig kell kibekkelnünk valahogy, aztán máris foglalhatjuk le tizenkét napos turnusunkat az Orion Span Aurora fantázianevű nevű szállodájába, kilenc és fél millió dollárért.

A kétszáz mérföldre a Föld felett lebegő Aurorán egy privát repülőgép kabinméretének megfelelő tizenhárom méter hosszú, és négy méter széles lakosztály vár majd az űrutazókra, akik tényleg órákra odatapaszthatják az orrukat az ablakra, mert odafentről bámulni a Földet és a végtelennek ható világűrt, semmilyen más élményhez nem hasonlítható.

A szálloda egy időben négy vendéget és a korábbi asztronautákból álló kétfős személyzetet tud fogadni.

Utóbbiak mindennap beköszönnek majd a vendégekhez, akik szerencsére nem a klasszikus űrkaját és italokat fogyaszthatják odafent.

Nyolcvanezer dolláros foglaló letétele után kezdődhet a három hónapon át tartó kiképzés, melynek utolsó etapja immáron a fedélzeten történik.

A hosszú távú tervek szerint az Orion Span a jövőben állandó helyet foglalna el a kozmoszban, és bérlakásként értékesítené a most még hotelnek induló szolgáltatását.

Ez is érdekelhet: 

(Fotók: Orion Span, Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom