Close
Már csak egy évet kell várni, és szobát foglalhatunk az űrben

Már csak egy évet kell várni, és szobát foglalhatunk az űrben

Felejtsük el az olyan különlegesnek tartott úti célokat, mint Belize, Jemen vagy Yucatán, mert mi lehet exkluzívabb egy intergalaktikus vakációnál az űrben?

2021-ig kell kibekkelnünk valahogy, aztán máris foglalhatjuk le tizenkét napos turnusunkat az Orion Span Aurora fantázianevű nevű szállodájába, kilenc és fél millió dollárért.

A kétszáz mérföldre a Föld felett lebegő Aurorán egy privát repülőgép kabinméretének megfelelő tizenhárom méter hosszú, és négy méter széles lakosztály vár majd az űrutazókra, akik tényleg órákra odatapaszthatják az orrukat az ablakra, mert odafentről bámulni a Földet és a végtelennek ható világűrt, semmilyen más élményhez nem hasonlítható.

A szálloda egy időben négy vendéget és a korábbi asztronautákból álló kétfős személyzetet tud fogadni.

Utóbbiak mindennap beköszönnek majd a vendégekhez, akik szerencsére nem a klasszikus űrkaját és italokat fogyaszthatják odafent.

Nyolcvanezer dolláros foglaló letétele után kezdődhet a három hónapon át tartó kiképzés, melynek utolsó etapja immáron a fedélzeten történik.

A hosszú távú tervek szerint az Orion Span a jövőben állandó helyet foglalna el a kozmoszban, és bérlakásként értékesítené a most még hotelnek induló szolgáltatását.

Ez is érdekelhet: 

(Fotók: Orion Span, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom