Close
Már csak egy évet kell várni, és szobát foglalhatunk az űrben

Már csak egy évet kell várni, és szobát foglalhatunk az űrben

Felejtsük el az olyan különlegesnek tartott úti célokat, mint Belize, Jemen vagy Yucatán, mert mi lehet exkluzívabb egy intergalaktikus vakációnál az űrben?

2021-ig kell kibekkelnünk valahogy, aztán máris foglalhatjuk le tizenkét napos turnusunkat az Orion Span Aurora fantázianevű nevű szállodájába, kilenc és fél millió dollárért.

A kétszáz mérföldre a Föld felett lebegő Aurorán egy privát repülőgép kabinméretének megfelelő tizenhárom méter hosszú, és négy méter széles lakosztály vár majd az űrutazókra, akik tényleg órákra odatapaszthatják az orrukat az ablakra, mert odafentről bámulni a Földet és a végtelennek ható világűrt, semmilyen más élményhez nem hasonlítható.

A szálloda egy időben négy vendéget és a korábbi asztronautákból álló kétfős személyzetet tud fogadni.

Utóbbiak mindennap beköszönnek majd a vendégekhez, akik szerencsére nem a klasszikus űrkaját és italokat fogyaszthatják odafent.

Nyolcvanezer dolláros foglaló letétele után kezdődhet a három hónapon át tartó kiképzés, melynek utolsó etapja immáron a fedélzeten történik.

A hosszú távú tervek szerint az Orion Span a jövőben állandó helyet foglalna el a kozmoszban, és bérlakásként értékesítené a most még hotelnek induló szolgáltatását.

Ez is érdekelhet: 

(Fotók: Orion Span, Unsplash)

hotel | világűr | orion span | auróra | űrutazás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram