Close
Greta Thunberg nem fog örülni ennek a lépésnek

Greta Thunberg nem fog örülni ennek a lépésnek

Nem mindenki akar vonatra szállni vagy jachtozni repülés helyett.

A luxusutazásokat szervező és luxusingatlanokban utazó Aman új vállalkozásba fogott: charterjáratokat indít. Természetesen az előző mondatból már sejteni lehet, hogy nem fapados járatokra gondoltak, hanem valami egészen másra. Magánrepülőgépekre, mégpedig luxuskategóriás jetekre.

Az Aman huszonegy országban harminckét célállomásra utaztatja az őket választó kuncsaftjait, és valószínűleg úgy látták, lenne igény egy privát repülőgépjáratra. Vásároltak is egy Bombardier Global 5000-et, amit a cég kérésére építettek meg. Tizenkét fő fér el benne, akik oda repülhetnek a géppel, ahová csak akarnak.

Nem mondhatjuk, hogy ez a szolgáltatás összhangban van a nagy légitársaságok szén-dioxid-kibocsátást csökkentő törekvéseivel, és a vonatozást előnyben részesítő Greta Thunberg homlokán is szaporodni fognak a ráncok, ha ezt meglátja, de az biztos, hogy az Aman nem vágott volna bele ebbe a vállalkozásba, ha nem lenne rá igény az ügyfelei részéről.

bombardier | magánrepülőgép | jet | luxus | aman

FOLYTASD EZZEL

Hiába az aszály és az erdőtüzek, semmi sem tántorít egy el egy mediterrán-nyaralástól

Nagyon morbid szabály lépett életbe az egyik francia kisvárosban: temetési kauciót kell fizetni a Mont Blanc megmászásához

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom