Close
Greta Thunberg nem fog örülni ennek a lépésnek

Greta Thunberg nem fog örülni ennek a lépésnek

Nem mindenki akar vonatra szállni vagy jachtozni repülés helyett.

A luxusutazásokat szervező és luxusingatlanokban utazó Aman új vállalkozásba fogott: charterjáratokat indít. Természetesen az előző mondatból már sejteni lehet, hogy nem fapados járatokra gondoltak, hanem valami egészen másra. Magánrepülőgépekre, mégpedig luxuskategóriás jetekre.

Az Aman huszonegy országban harminckét célállomásra utaztatja az őket választó kuncsaftjait, és valószínűleg úgy látták, lenne igény egy privát repülőgépjáratra. Vásároltak is egy Bombardier Global 5000-et, amit a cég kérésére építettek meg. Tizenkét fő fér el benne, akik oda repülhetnek a géppel, ahová csak akarnak.

Nem mondhatjuk, hogy ez a szolgáltatás összhangban van a nagy légitársaságok szén-dioxid-kibocsátást csökkentő törekvéseivel, és a vonatozást előnyben részesítő Greta Thunberg homlokán is szaporodni fognak a ráncok, ha ezt meglátja, de az biztos, hogy az Aman nem vágott volna bele ebbe a vállalkozásba, ha nem lenne rá igény az ügyfelei részéről.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom