Close
Ausztráliában olyan járatokat indítanak, ahol az utasok nem tudják az úti célt

Ausztráliában olyan járatokat indítanak, ahol az utasok nem tudják az úti célt

Avagy a vakon repülés teljesen új szintje.

Az ausztrál Quantas légitársaság olyan repülőjáratokat indít, amelyeknél az utasok nem tudják felszálláskoz a gép úti célját, írja a BBC. Ez amúgy nem teljesen új keletű ötlet: a kilencvenes években is népszerűek voltak már a kontinensen azok az egynapos kiruccanások,

amelyeknél az utasok beszálláskor még nem tudták, merre is mennek.

A stratégia most is nagyon hasonló: egynapos kirándulásokra lehet felszállni, amikkel a Quantas elrepít valahová, ahol számos programot kínálnak majd:

többek közt lehet majd búvárkodni a trópusi szigeteken, bort készíteni, vagy épp ínyenc ételek kóstolni.

A titokzatos járatokra Brisbane, Melbourne vagy Sydney repterein lehet majd felszállni, a jegyek pedig nem lesznek nagyon olcsóak, 730 ausztrál dollártól, azaz 170 ezer forinttól lehet megvásárolni őket.

A repülőtársaság ezzel is a járvány okozta óriási kieséseit próbálja némiképp enyhíteni és fellendíteni a belföldi turizmust. Ez amúgy nem az első ilyen húzásuk: elindították a sehova sem tartó járatokat, amilyenre amúgy már Magyarországon is felszállhatsz.

(Forrás: BBC)

repülő | quantas | ausztrália | járat

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom