Close
Európában elsőként Budapesten lehet felszállni sehová se tartó repülőre

Európában elsőként Budapesten lehet felszállni sehová se tartó repülőre

Külföldön nagy sikere van – legyen az hajó vagy repülő –, akár itthon is bejöhet.

Hiányzik a repülés és az utazás élménye? Régen élted át a pillanatot, amikor a gép gyorsulni kezd a futópályán? Megnéznéd az országot felülről? Sétarepülnél egy Boeing 737–800-assal? – ezeket a kérdéseket teszi fel az Aeropark honlapja, hogy aztán egy történelmi programot ajánljon.

A Flight to nowhere élménycsomag Országnéző élményprogramot hirdet az Aeropark együttműködésben a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport támogatásával. Október 25-én – Európában elsőként – közel hatvanperces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737–800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Amennyiben az Alföld fölött lenne szikrázó napsütés, akkor a Duna-Tisza köze és a Tisztántúl nevezetességeit nézzük meg. Az utazómagasság ezúttal nem tízezer méter lesz – olvasható az Aeropark oldalán.  

A percprogam szerint a találkozó az Aeroparkban lesz, ahonnan a repülőmúzeum Ikarus autóbuszai viszik az utasokat a ferihegyi 2-es Terminálra. A landolást követően reptérlátogatással folytatódik a program, ahol megmutatják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kulisszatitkait. Ezt követően a csoport visszatér az Aeroparkba, ahol a látogatók megismerkedhetnek a magyar repüléstörténet meghatározó repülőgépeivel.

Az eseményen kizárólag érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt. A belföldi charterjáratot a Smartwings légitársaság teljesíti. Belföldi sétarepülésről lévén szó, az utasokra nem vonatkozik az érkezés utáni karanténkötelezettség. A program csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indul el. A regisztráció és a jelentkezési határidő után részletes tájékoztatót küldenek az utasoknak a pontos indulási időkkel, a sétarepüléssel és a várható útvonallal kapcsolatban. Az ablak melletti helyek ára 35 000 Ft/fő, a középső és folyosó melletti helyeké 26 000 Ft/fő. Jelentkezési határidő: 2020. október 19. További információ: [email protected]

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Aeropark, fotók: Pixabay)

boeing | sétarepülés | ferihegy | program | túra

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom