Európában elsőként Budapesten lehet felszállni sehová se tartó repülőre

Külföldön nagy sikere van – legyen az hajó vagy repülő –, akár itthon is bejöhet.

Hiányzik a repülés és az utazás élménye? Régen élted át a pillanatot, amikor a gép gyorsulni kezd a futópályán? Megnéznéd az országot felülről? Sétarepülnél egy Boeing 737–800-assal? – ezeket a kérdéseket teszi fel az Aeropark honlapja, hogy aztán egy történelmi programot ajánljon.

A Flight to nowhere élménycsomag Országnéző élményprogramot hirdet az Aeropark együttműködésben a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport támogatásával. Október 25-én – Európában elsőként – közel hatvanperces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737–800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Amennyiben az Alföld fölött lenne szikrázó napsütés, akkor a Duna-Tisza köze és a Tisztántúl nevezetességeit nézzük meg. Az utazómagasság ezúttal nem tízezer méter lesz – olvasható az Aeropark oldalán.  

A percprogam szerint a találkozó az Aeroparkban lesz, ahonnan a repülőmúzeum Ikarus autóbuszai viszik az utasokat a ferihegyi 2-es Terminálra. A landolást követően reptérlátogatással folytatódik a program, ahol megmutatják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kulisszatitkait. Ezt követően a csoport visszatér az Aeroparkba, ahol a látogatók megismerkedhetnek a magyar repüléstörténet meghatározó repülőgépeivel.

Az eseményen kizárólag érvényes, kifizetett regisztrációval rendelkező utasok vehetnek részt. A belföldi charterjáratot a Smartwings légitársaság teljesíti. Belföldi sétarepülésről lévén szó, az utasokra nem vonatkozik az érkezés utáni karanténkötelezettség. A program csak megfelelő létszámú jelentkező esetén indul el. A regisztráció és a jelentkezési határidő után részletes tájékoztatót küldenek az utasoknak a pontos indulási időkkel, a sétarepüléssel és a várható útvonallal kapcsolatban. Az ablak melletti helyek ára 35 000 Ft/fő, a középső és folyosó melletti helyeké 26 000 Ft/fő. Jelentkezési határidő: 2020. október 19. További információ: [email protected].

Ez is érdekelhet:

Repülnél hét órát, hogy végül ne juss el sehová? Ezt ajánlja egy ausztrál légitársaság

A Quantas járata nem olcsó és nem is lehet eljutni vele sehová, cserébe tíz perc alatt elkeltek rá a jegyek.

(Forrás: Aeropark, fotók: Pixabay)

túra | budapest | ferihegy | aeropark | program

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom