Close
Ezek most az Egyesült Államok legdrágább úti céljai

Ezek most az Egyesült Államok legdrágább úti céljai

Alaposan megkérik az árát itt egy éjszakának.

A Cheaphotels.org felmérést készített, amelyben a minimum három csillagos és tengerhez vagy városközponthoz közel fekvő amerikai szállodák májusi árait nézte meg, és vetette össze a 2021-es tavaszi árakkal.

Poipu

Mindebből kiderült, hogy idén sokkal mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk, ha szobát akarunk foglalni ezeken a népszerű környékeken, mint tavaly. Különösen feltűnő ez Hawaii-on, ahol az utazóknak már hetvenöt százalékkal kell többet fizetniük, a legnagyobb változást azonban Charleston és Boston könyvelheti el, ahol körülbelül kétszeresükre nőttek az árak.

Charleston

Át is alakult ugyanakkor a kép, mivel a tavalyi év legdrágább úti célja, a floridai Key West idén csak az ötödik éjszakánként 340 dolláros (123 ezer forintos) árcédulájával.

A legtöbbet most a hawaii Poipuban kell fizetniük a látogatóknak,

átlagosan 397 dollárt (143 ezer forintot) a legolcsóbb kétágyas szobákért, Charleston kikötővárosában pedig, amely a második legdrágább úti cél, 374 dollárért (135 ezer forintért) alhatunk valamelyik elegáns hotelben. A szintén hawaii Wailea 354 dollárral (128 ezer forinttal) áll a dobogó harmadik fokán.

Wailea

Íme, a tízes lista további helyezettjei:

Lahaina (Hawaii,  346 dollár/125 ezer forint)

Key West (Florida, 340 dollár/123 ezer forint)

Calistoga (Kalifornia, 335 dollár/121 ezer forint)

Kihei (Hawaii, 331 dollár/120 ezer forint)

Napa (Kalifornia, 325 dollár/117 ezer forint)

Anna Maria Island (Florida, 321 dollár/116 ezer forint)

Waikoloa (Hawaii, 312 dollár/113 ezer forint)


Nem kell ennyire messzire mennünk Anglia legszebb tengerpartjaiért, és jóval olcsóbban is találunk csodálatos nyári úti célokat.

(Forrás: Travel Daily News, képek: Unsplash)

legdrágább | hotelek | amerikai egyesült államok | üdülőhelyek

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram