Close
Négy perc elég ahhoz, hogy egy életre beleszeress Bostonba

Négy perc elég ahhoz, hogy egy életre beleszeress Bostonba

Öt éven át tartó munka előzte meg ennek a fantasztikusan látványos timelapse-videónak a megszületését, amely azon túl, hogy végig kalauzol bennünket Boston látnivalóin, egészen különös perspektívából teszi lehetővé azt, hogy megcsodáljuk a város évszakonként változó arcát.

“I love you, Boston!” vagyis “Szeretlek, Boston!” – ez a címe annak varázslatos timelapse és drónvideónak, amit a Bodhi Films készített az Egyesült Államok egyik legrégebbi és legnépesebb városáról. Az összeállítás az alkotó a kedvenc felvételeit tartalmazza, amelyeket öt éven át tartó forgatási munkák során gyűjtött össze. Ahogy fogalmaz,

ez a szerelem munkája volt, amelyben sok hideg éjszaka és forró nyári nappal is tarkított.

Az alkotó célja az volt, hogy egy olyan videót készítsen, amely arra sarkallja a bostoni lakosokat, hogy ugyanúgy szeressék a városukat, mint ő! A felvételeket elnézve azonban nem kell Amerikában élnünk ahhoz, hogy egycsapásra beleszeressünk Bostonba.

(Nyitókép: Getty Images)

boston | amerika | timelaps | drón | video

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram