Close
Ennyire olcsón régen juthattunk el az Egyesült Államokba

Ennyire olcsón régen juthattunk el az Egyesült Államokba

Ez az európai fapados társaság kedvez azoknak, akik régóta vágynak a tengerentúlra.

Korábban már írtunk arról, hogy a 2019-ben alapított izlandi légitársaság, a Play milyen olcsó jegyeket kínál Londonból Bostonba és Baltimore-ba, azóta pedig újabb úti célokról érkeztek hírek, ahová jutányos áron utazhatunk.

Június 10-től New Yorkba juthatunk el szűk kétszáz euróért

(mintegy 74 ezer forintért), szeptember 30-tól pedig a floridai Orlandóba utazhatunk 235 euróért (mintegy 88 ezer forintért).

A visszaút ára 133 euró (50 ezer forint)  és 145 euró (55 ezer forint) között mozog az orlandói, 125 euró (47 ezer forint) és 194 euró (73 ezer forint) között a New York-i úti cél esetében.

Ezek a járatok megállnak Reykjavíkban is, innen Orlandóba 148 euróért (56 ezer forintért) utazhatunk a legolcsóbban, vissza pedig 132 euróért (50 ezer forintért) jöhetünk, míg New Yorkba 96 euró (36 ezer forint) az oda-, 148 euró (56 ezer forint) pedig a visszaút.

Az amerikai JetBlue fapados légitársaság hasonlóan olcsó útvonalaival kombinálva igazán jól jöhetünk ki, ha amerikai körutazást szervezünk.

Ha kedvet kapták egy kiruccanáshoz, ajánljuk figyelmedbe az Egyesült Államok legszínesebb úti céljait, amiket még idén látni kell.

(Forrás: timeout.com, képek: Unsplash)

izland | amerika | olcsó | légitársaság | fapados

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom