Close
Ennyire olcsón régen juthattunk el az Egyesült Államokba

Ennyire olcsón régen juthattunk el az Egyesült Államokba

Ez az európai fapados társaság kedvez azoknak, akik régóta vágynak a tengerentúlra.

Korábban már írtunk arról, hogy a 2019-ben alapított izlandi légitársaság, a Play milyen olcsó jegyeket kínál Londonból Bostonba és Baltimore-ba, azóta pedig újabb úti célokról érkeztek hírek, ahová jutányos áron utazhatunk.

Június 10-től New Yorkba juthatunk el szűk kétszáz euróért

(mintegy 74 ezer forintért), szeptember 30-tól pedig a floridai Orlandóba utazhatunk 235 euróért (mintegy 88 ezer forintért).

A visszaút ára 133 euró (50 ezer forint)  és 145 euró (55 ezer forint) között mozog az orlandói, 125 euró (47 ezer forint) és 194 euró (73 ezer forint) között a New York-i úti cél esetében.

Ezek a járatok megállnak Reykjavíkban is, innen Orlandóba 148 euróért (56 ezer forintért) utazhatunk a legolcsóbban, vissza pedig 132 euróért (50 ezer forintért) jöhetünk, míg New Yorkba 96 euró (36 ezer forint) az oda-, 148 euró (56 ezer forint) pedig a visszaút.

Az amerikai JetBlue fapados légitársaság hasonlóan olcsó útvonalaival kombinálva igazán jól jöhetünk ki, ha amerikai körutazást szervezünk.

Ha kedvet kapták egy kiruccanáshoz, ajánljuk figyelmedbe az Egyesült Államok legszínesebb úti céljait, amiket még idén látni kell.

(Forrás: timeout.com, képek: Unsplash)

play | repülő | olcsó | amerika | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Szárnyal a magyar turizmus, elképesztő rekordok dőltek meg

Véget vet az embertelen gyakorlatnak ez az ország, betiltják a dizájnerállatokat

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram