Close
Ez történik, ha a világ egyik legnagyobb sportmárkája újragondolja az irodai viseletet

Ez történik, ha a világ egyik legnagyobb sportmárkája újragondolja az irodai viseletet

A Balenciaga és az Adidas új szintre emeli kollaborációját, világhírű szupermodelljeik pedig a nyüzsgő manhattani irodákban találják magukat a legújabb kampányban.

A New York-i felhőkarcolók látványos irodáit foglalta el Isabelle Huppert és Han So Hee színésznő, Jermell Charlo ökölvívó, Khadim Sock és Bella Hadid szupermodell az Adidas és a Balenciaga új, közös kampányában.

Hadid a divatház 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának

Balenciaga futballmezét és a klasszikus, Three Stripes széles szárú nadrágot viseli.

Az Adidas és a Balenciaga által újragondolt irodai viseletben a nyakkendőt a fehér V-kivágás, az inget a túlméretezett póló, a szövetnadrágot a széles szárú melegítőnadrág, a zakót a puffer kabát váltja fel.

Ezeket egészítik ki a három csík jelzéssel ellátott színes bőrretikülök, amelyek egyetlen pillanat alatt a hatalmas fa íróasztalok legszebb kiegészítőivé válnak. Az újradefiniált üzleti viseletben még az edzőtáskák is megtalálják a saját helyüket:

forradalmasítják a munkahelyi tárolókat.

A Balenciaga x Adidas új kollekciója már elérhető a két márka webáruházában, valamint Bangkok, Dubaj, Los Angeles, Oszaka, Szöul, Tokió és Toronto legexkluzívabb üzleteiben.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Joshua Bright)

adidas | tavaszi kollekció | balenciaga | sportruházat

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram