Close
Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárt

Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárt

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár a járványveszély miatt idén elmarad, a bécsit viszont megrendezik az előírt egészségügyi szabályok betartása mellett.

A hagyományos bécsi karácsonyi vásárokon kötelező lesz a maszk viselése az étkezéseken kívül mindenhol, az árusoknak és a látogatóknak is.

Ezenkívül egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki, ahol pedig szükség lesz rá, korlátozni fogják a látogatók számát is.

A bécsi karácsonyi vásárok ékkövét, a Rathausplatz előtti vásárt is megtartják, a tér másik felén pedig szintén helyet kap a Karácsonyi Álom, azaz a Wiener Weihnachtstraum

– az érdeklődők ott egy igazi téli mesevilágot csodálhatnak meg.

A tervek szerint a Bécsi Jégálomban korcsolyázni is lehet majd, bár a jégpálya ezúttal csupán 3000 négyzetméteres területen várja a látogatókat.

És ha már Bécs:

(Forrás: Travelo)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom