Close
Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárt

Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárt

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár a járványveszély miatt idén elmarad, a bécsit viszont megrendezik az előírt egészségügyi szabályok betartása mellett.

A hagyományos bécsi karácsonyi vásárokon kötelező lesz a maszk viselése az étkezéseken kívül mindenhol, az árusoknak és a látogatóknak is.

Ezenkívül egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki, ahol pedig szükség lesz rá, korlátozni fogják a látogatók számát is.

A bécsi karácsonyi vásárok ékkövét, a Rathausplatz előtti vásárt is megtartják, a tér másik felén pedig szintén helyet kap a Karácsonyi Álom, azaz a Wiener Weihnachtstraum

– az érdeklődők ott egy igazi téli mesevilágot csodálhatnak meg.

A tervek szerint a Bécsi Jégálomban korcsolyázni is lehet majd, bár a jégpálya ezúttal csupán 3000 négyzetméteres területen várja a látogatókat.

És ha már Bécs:

(Forrás: Travelo)

FOLYTASD EZZEL
Legendák és varázslatok találkoznak a tündérek szigetén
Ezekből az országokból korlátozás nélkül be lehet lépni Magyarországra
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom