Close
Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárt

Bécsben idén is megrendezik a karácsonyi vásárt

A Vörösmarty téri karácsonyi vásár a járványveszély miatt idén elmarad, a bécsit viszont megrendezik az előírt egészségügyi szabályok betartása mellett.

A hagyományos bécsi karácsonyi vásárokon kötelező lesz a maszk viselése az étkezéseken kívül mindenhol, az árusoknak és a látogatóknak is.

Ezenkívül egyirányú forgalmi rendet alakítanak ki, ahol pedig szükség lesz rá, korlátozni fogják a látogatók számát is.

A bécsi karácsonyi vásárok ékkövét, a Rathausplatz előtti vásárt is megtartják, a tér másik felén pedig szintén helyet kap a Karácsonyi Álom, azaz a Wiener Weihnachtstraum

– az érdeklődők ott egy igazi téli mesevilágot csodálhatnak meg.

A tervek szerint a Bécsi Jégálomban korcsolyázni is lehet majd, bár a jégpálya ezúttal csupán 3000 négyzetméteres területen várja a látogatókat.

És ha már Bécs:

(Forrás: Travelo)

bécsi vásár | bécs | ausztria | bécsi karácsonyi vásár | karácsonyi vásár

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram