Close
Soha olyan jó vodkareklámot nem csinált még senki mint Daniel Craig és Taika Waititi

Soha olyan jó vodkareklámot nem csinált még senki mint Daniel Craig és Taika Waititi

Harmadszor nézzük végig, de mindjárt újraindítjuk negyedszer. Egyszerűen zseniális. 

Daniel Craiget James Bondként mindenki a férfias sárm és elegancia nagyköveteként ismeri, most viszont egészen új oldalát villantja meg a Belvedere vodka új szpotjában. A reklámot a világhírű új-zélandi rendező, Taika Waititi (Vademberek hajszája, Thor: Ragnarok, Thor: Szerelem és mennydörgés, Jojo nyuszi stb.) jegyzi, akinek a humorát és stílusát már tíz kilométerről felismerni.

A vodkareklámban a mindig patent és szofisztikált Daniel Craig átváltozik egy táncos és vagány glamrock-szerű figurává és végiggroovolja a várost.

Az egész videóban érezni az öniróniát és magának a reklámfilm-műfaj sekélyes világának az abszolút vicces és kúl kifigurázást, a totál laza Craig minden mozdulata pedig egyszerűen csodálatos.

Szerintünk egész egyszerűen a vodkareklámok történetének legjobb vodkareklámja és pont. Nézd meg velünk hatodszor!

daniel craig | taika waititi | Belvedere | reklám | vodka

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram