Close
Olyan luxusklubot nyit a Bentley, aminek a csodájára jár majd a világ

Olyan luxusklubot nyit a Bentley, aminek a csodájára jár majd a világ

A brit klubtagoknak egészen különleges élményben lehet részük az új Bentley Record Roomban, amit Manchester új zenei arénájában alakítanak ki.

Az Egyesült Királyságban nyitja meg hamarosan a kapuit a Bentley Record Room, amely

egy prémium kategóriás zenei helyszín lesz.

Az autógyártó új klubjának középpontjában a zene áll, de a luxusjárgányok szerelmesei is garantáltan élvezni fognak minden ott töltött pillanatot. A belső térben a Bentley Home bútorai kapnak majd helyet és olyan egyedi darabok is megtalálhatók majd benne, mint a márka alacsony szén-dioxid-kibocsátású Beluga bőrülései.

A mindössze száz fő befogadására alkalmas Record Room meghitt teret biztosít a klubtagoknak, ahol fine dining-fogások, zseniális koncertek és maximális luxuskörülmények várják őket. A koncepció egyértelmű:

a brit autók legjobbjait ötvözik a brit zene legjobbjaival.

A Manchesterben található Co-op Live zenei aréna a beltéri koncerthelyszínek közül a legnagyobb alapterületű lesz, belmagassága pedig más arénákhoz képest alacsonyabb. A többszintes aréna fenntarthatósági szemlélete erős, napelemekkel üzemeltetik, összegyűjtik az esővizet és a hulladékmentességre is törekednek majd.

(Forrás: RobbReport, fotók: Bentley)

Bentley | egyesült királyság | klub | autógyártó | manchester

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Így kaphatsz egy kis francia életérzést egy csodás villában a Balaton-felvidéken

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom