Close
A világ egyik legjobb whiskyje egy Bentley-ből újrahasznosított palackban érkezik

A világ egyik legjobb whiskyje egy Bentley-ből újrahasznosított palackban érkezik

Elkészült a prototípusa a The Macallan és a Bentley közös dekanterének, amelynek minden részlete a sportautókat és a különleges single maltokat dicséri.

A Bentley és a The Macallan közötti partnerség új sebességre kapcsol.

A híres autógyártó és az ikonikus skót alkoholgyár legújabb, közös projektjében olyan whiskysüveget hoztak létre, amely jobban hasonlít egy szobrászművészeti alkotásra, mint egy tipikus dekanterre. Egyedi formatervezésén túl pedig azért is különleges, mert egy Bentley-t hasznosítottak újra hozzá.

A palack kialakítása során az ihletet a sportautókból merítették.

A csavart, kézzel fújt üvegpalackot fenntartható anyagokból – réz, alumínium, fa – készült karok borítják.

A The Macallan szerint a mostani projektjük kétszáz éves történetük legáttörőbb projektje, a Bentley-vel való együttműködés pedig folyamatosan arra ösztönzi a márkát, hogy másként lássák a világot.

Jaume Ferras, a The Macallan kreatív igazgatója úgy fogalmazott: a whisky világában minden egyenesen áll, a Bentley azonban horizontális irányt követ. Komoly kihívást jelentett számukra, hogy kitalálják, ezt hogyan tudnák adaptálni és a whiskyhez rendelni.

A palackokba egy ritka single malt kerül és várhatóan 2023 nyarára lesz elérhető.

(Forrás: Boss Hunter, fotók: Bentley)

termékdizájn | the macallan | dizájn | Bentley | whisky

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom