Close
Keresztülautóznál egy Bentley-vel az Egyesült Királyságon? Itt az alkalom!

Keresztülautóznál egy Bentley-vel az Egyesült Királyságon? Itt az alkalom!

A Bentley és a The Macallan az együttműködését új szintre emelte akkor, amikor megálmodta csúcsteljesítményű országúti túráját.

Felejthetetlen élményben lehet részük azoknak, akik a Bentley és a The Macallan közös országúti túrájára indulnak, hiszen nem pusztán csodálatos tájakon haladhatnak keresztül, hanem

mindezt egy luxusautóval tehetik meg.

Az ötnapos élményút az autógyár cheshire-i bemutatótermében kezdődik egy privát ebéddel, majd a gyárlátogatást követően meg is vacsorázhatnak.

Másnap a résztvevők

egy Continental GT, Flying Spur vagy Bentayga volánja mögé pattanva útnak indulhatnak.

A Speyside felé vezető úton megállnak a Michelin-csillagos Northcote étteremben, egy Edward-korabeli kastélyban, a lanricki Treehouses-ban és a skót Astronomer Royalban.

Az utazás a 485 hektáros Macallan Estate-en ér véget a skóciai Speyside-nél. Ott a vendégek belekóstolhatnak a szeszfőzés világába, vacsorájukat pedig az Elchies sörözőben fogyaszthatják el.

A túrák egész évben indulnak és egyszerre öt pár vehet rajtuk részt.

(Forrás: Uncrate, fotók: Bentley)

Skócia | luxusutazás | országúti túra | utazás | Bentley

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram