Close
Keresztülautóznál egy Bentley-vel az Egyesült Királyságon? Itt az alkalom!

Keresztülautóznál egy Bentley-vel az Egyesült Királyságon? Itt az alkalom!

A Bentley és a The Macallan az együttműködését új szintre emelte akkor, amikor megálmodta csúcsteljesítményű országúti túráját.

Felejthetetlen élményben lehet részük azoknak, akik a Bentley és a The Macallan közös országúti túrájára indulnak, hiszen nem pusztán csodálatos tájakon haladhatnak keresztül, hanem

mindezt egy luxusautóval tehetik meg.

Az ötnapos élményút az autógyár cheshire-i bemutatótermében kezdődik egy privát ebéddel, majd a gyárlátogatást követően meg is vacsorázhatnak.

Másnap a résztvevők

egy Continental GT, Flying Spur vagy Bentayga volánja mögé pattanva útnak indulhatnak.

A Speyside felé vezető úton megállnak a Michelin-csillagos Northcote étteremben, egy Edward-korabeli kastélyban, a lanricki Treehouses-ban és a skót Astronomer Royalban.

Az utazás a 485 hektáros Macallan Estate-en ér véget a skóciai Speyside-nél. Ott a vendégek belekóstolhatnak a szeszfőzés világába, vacsorájukat pedig az Elchies sörözőben fogyaszthatják el.

A túrák egész évben indulnak és egyszerre öt pár vehet rajtuk részt.

(Forrás: Uncrate, fotók: Bentley)

luxusutazás | országúti túra | egyesült királyság | luxusautó | Skócia

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram