Close
Régi kedvence előtt tiszteleg 360 fokos hangzású hangszórójával a Bang & Olufsen

Régi kedvence előtt tiszteleg 360 fokos hangzású hangszórójával a Bang & Olufsen

Ha a Bang & Olufsen és Cecilie Manz összeállnak, abból a hangszórókért lelkesedők csak jól jöhetnek ki. A milánói dizájnhéten mutatkozott be a dániai elektronikai cég és a szintén dán tervező kollaborációjának gyönyörű végeredménye, a háromszázhatvan fokos hangzással érkező Beoplay P6.

A B & O egy kis dobozba zsúfolt, háromszázhatvan fokos hangzást nyújtó speakert szeretett volna megalkotni, mivel úgy gondolták, az emberek a mindennapi tevékenységeik során ide-oda járnak-kelnek otthonaikban, ezért a lakás valamennyi szegletéből tökéletes minőségű hang(zenei)élményt érdemelnek.

A gyöngyszórt alumíniumrácsból, valamint egy dupla rétegű, kényelmes fogást biztosító bőrszíjból álló Beoplay P6 hordozhatóságának és kompakt formájának köszönhetően bárhová elhelyezhető a lakásban, illetve csepp- és porállóságának hála a szabadba is magunkkal vihetjük akár egy hangulatos glampingre.

Első ránézésre is egyértelműnek tűnik, hogy elegáns példánnyal van dolgunk: burkolata és annak mintázata igen karakteressé teszi a mindössze egy kilót nyomó hangszórót.

Kezelése egyszerű és felhasználóbarát. Puha tapintást biztosítanak a gombjai, a One Touch gomb pedig az intelligens funkciók világába vezet: fogadhatunk vele hívást, személyre szabott hangbeállítást végezhetünk, és kapcsolatba léphetünk Sirivel vagy a Google-asszisztenssel.

Erőteljes hangzással bír, egy feltöltéssel tizenhat órán keresztül lehet nyüstölni az akkumulátorát, kétszáztizenöt wattos csúcsteljesítménye is korrektnek mondható.

Fekete és szürke színben választható a retrohangulatot és a technikai innovációt ötvöző Beoplay P6, mely a B & O hetvenes évektől piacon lévő ikonikus hangszórója, a Beomaster 6000 előtt tiszteleg.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Deezen)

speaker | glamping | 360 | Bang & Olufsen | one touch

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram