Close
Vidd vasárnap a megunt könyveid a Blitz Kertbe, és keress magadnak új olvasnivalót!

Vidd vasárnap a megunt könyveid a Blitz Kertbe, és keress magadnak új olvasnivalót!

Vasárnap hatalmas könyvvásárt és csereberét tartanak a Kazinczy utcai pizzaudvarban. 

Vidd el régi kedvenceid, amelyek most valaki mást is legalább olyan boldoggá tehetnek, mint téged, és találj új szerelmeket valaki más könyvespolcáról! A blitzesek is készülnek könyvekkel, becsületkasszás rendszerrel, az esemény színvonalát pedig Ott Anna szavatolja, aki szintén elhozza majd kedvenceit.

Az eseményre egy különleges brunch menüvel is készülnek, így senki sem marad korgó gyomorral vasárnap. Az eseményre limitált számban lehet asztalt bérelni, amelyet üzenetben lehet lefoglalni. A letéti díj háromezer forint, többen is kofáskodhattok egy asztalnál, és a díjat az esemény napján vissza is térítik majd.

Egy asztalra annyi könyvet pakolhattok ki, amennyit csak szeretnétek, és az árakat vagy cserealapot is ti határozzátok meg. Akár egy gardróbcsere, amit már megszokhattunk Budapest életében, csak most végre az irodalom kerül a középpontba. Nekünk nagyon tetszik az ötlet, ott találkozunk!

Helyszín: Blitz Kert, Budapest VII., Kazinczy utca 21.
Időpont: 2020. július 12., vasárnap, 10–16 óráig

Ez is érdekelhet:

(Fotók, illusztrációk: Blitz Kert, Unsplash)

books | irodalom | ott anna | könyvvásár | könyvcsere

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram