Close
Vidd vasárnap a megunt könyveid a Blitz Kertbe, és keress magadnak új olvasnivalót!

Vidd vasárnap a megunt könyveid a Blitz Kertbe, és keress magadnak új olvasnivalót!

Vasárnap hatalmas könyvvásárt és csereberét tartanak a Kazinczy utcai pizzaudvarban. 

Vidd el régi kedvenceid, amelyek most valaki mást is legalább olyan boldoggá tehetnek, mint téged, és találj új szerelmeket valaki más könyvespolcáról! A blitzesek is készülnek könyvekkel, becsületkasszás rendszerrel, az esemény színvonalát pedig Ott Anna szavatolja, aki szintén elhozza majd kedvenceit.

Az eseményre egy különleges brunch menüvel is készülnek, így senki sem marad korgó gyomorral vasárnap. Az eseményre limitált számban lehet asztalt bérelni, amelyet üzenetben lehet lefoglalni. A letéti díj háromezer forint, többen is kofáskodhattok egy asztalnál, és a díjat az esemény napján vissza is térítik majd.

Egy asztalra annyi könyvet pakolhattok ki, amennyit csak szeretnétek, és az árakat vagy cserealapot is ti határozzátok meg. Akár egy gardróbcsere, amit már megszokhattunk Budapest életében, csak most végre az irodalom kerül a középpontba. Nekünk nagyon tetszik az ötlet, ott találkozunk!

Helyszín: Blitz Kert, Budapest VII., Kazinczy utca 21.
Időpont: 2020. július 12., vasárnap, 10–16 óráig

Ez is érdekelhet:

(Fotók, illusztrációk: Blitz Kert, Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom