Close
Ez történik, ha egy elhagyott Boeinget luxusnyaralóvá alakítanak

Ez történik, ha egy elhagyott Boeinget luxusnyaralóvá alakítanak

A repülőgépből lett nyaralóban két hálószobát, két fürdőszobát alakítanak ki, mellé pedig építenek egy végtelenített medencét, egy teraszt és egy helikopterleszállót is.

A Mandala Airlines egykori Boeing 737-esét privát villává alakítják át Indonéziában, a belépéshez pedig még beszállókártyára sincs szükség. A forgalomból kivont repülőgép egy szikla szélén áll, ahonnan pazar kilátás nyílik Bali partjaira. A néhány hónapon belül teljesen átalakuló repülőgépben egy éjszaka várhatóan 7300 dollárba,

azaz 2,7 millió forintba kerül majd.

Felix Demin vállalkozó az évek során már több szállodát is alapított Balin, így jól ismeri a terepet. Egy interjújában úgy fogalmazott, miután megkapta az önkormányzat engedélyét a villa kialakítására, egy hétbe telt, amíg a gépet a jelenlegi helyére szállították. Ennek oka az volt, hogy a járművet szét kellett szerelni és a helyszínen újjá kellett építeni.

Ezt követően gyakorlatilag az utasszállítót teljesen kipucolták, kiszerelték minden ülését és felszerelését.

Az egykori pilótafülke stílusos fürdőszobaként születik majd újjá, de helyet kap benne egy konyha, egy étkező, egy másik fürdőszoba és két hálószoba is.

Az egyik szárnyat terasszá alakították át, a mellette lévő feszített víztükrű medencéből és a nyugágyakból is ki lehet tekinteni az óceánra.

(Forrás: RobbReport, fotók: Felix Demin)

bali | átalakítás | boeing | luxusnyaraló

FOLYTASD EZZEL

Jim Carrey harminc év után eladja elképesztő álomotthonát

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram