Close
Új gazdát keres egy fantasztikus szigetcsoport Balin

Új gazdát keres egy fantasztikus szigetcsoport Balin

A Sotheby’s egészen különleges aukcióval készül decemberben. Egy paradicsomi, védett területen keresnek környezetbarát tulajdonost egy szigetcsoportnak.

Bali mágnesként vonzza azokat, akik egy szeletnyi mennyországot keresnek, a Sotheby’s pedig most nagyon jó lehetőséget kínál számukra. A Widi Reserve szigetcsoportot bocsátják árverésre, új, környezetbarát tulajdonost keresnek számára.

A Korall-háromszög szívében található szigetcsoport több mint száz lakatlan szigetből áll, huszonötezer hektáros esőerdővel, kék lagúnákkal és érintetlen fehér homokos strandokkal várja az utazókat.

A szigetlánchoz egy fantasztikus korallzátony is tartozik, amely hatszáz különböző állatfajnak ad otthont.

A leendő tulajdonosok ötven fenntartható luxusüdülőhelyet is létesíthetnek a területen. Az exkluzív megállapodás célja, hogy vonzzák a környezettudatos fejlesztőket és természetvédőket, így hozzájárulhassanak a világ egyik legérintetlenebb területének megőrzéséhez és fejlesztéséhez.

Az aukció december 8-án kezdődik és december 14-ig tart New York-ban. Azok, akik nem tudnak elmenni az eseményre, online is tehetnek ajánlatot.

(Forrás: RobbReport, fotók: Sotheby’s)

sotheby’s | bali

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram