Close
Ebben a fantasztikus kaliforniai villában élt Frank Sinatra

Ebben a fantasztikus kaliforniai villában élt Frank Sinatra

A William Pereira által tervezett ingatlan most 12,75 millió dollárért, azaz körülbelül 5,3 milliárd forintért keresi új tulajdonosát.

1950-es években élt Frank Sinatra ezen a pazar birtokon – ez azonban nem az egyetlen vonzereje az ingatlannak. A kaliforniai Chatsworth-ben, egy dombtetőn áll az a luxusingatlan, amely egyike annak a négy rezidenciának, amelyet William Pereira tervezett.

Az ikonikus ház most 12,75 millió dollárért bukkant fel újra az ingatlanpiacon.

A luxusingatlan nyolc hektáros területen helyezkedik el. Egy főépületből, egy vendégházból és egy hatalmas pergolából áll, de a kertbe építettek egy ötven méteres úszómedencét és egy edzőtermet is.

A főépület üvegfalainak köszönhetően fantasztikus kilátás nyílik Chatsworth természetvédelmi területére. Az épületen belül hét hálószobát és hozzá hét fürdőszobát alakítottak ki,

a galériatérben pedig értékes műkincsek sorakoznak.

Bár az ingatlant felújították, a kortárs elemek csodálatos egyensúlyban vannak Pereira eredeti terveivel. Sinatra feltehetően a zongoraszobában töltötte a legtöbb időt, ami így a legkülönlegesebb pontja a birtoknak.

(Forrás: RobbReport, fotók: Sotheby’s International Realty)

frank sinatra | luxusház | luxusingatlan

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram