Close
Négyszáz forintért vett egy repülőgépet, százmilliókat érő szórakozóhely lett belőle

Négyszáz forintért vett egy repülőgépet, százmilliókat érő szórakozóhely lett belőle

Egy lepukkant British Airways járatot vásárolt Suzannah Harvey, a Cotswold repülőtér vezérigazgatója, hogy aztán egy éven át tartó, mintegy 200 millió forintnyi fontot felemésztő felújítás során bárként és szórakozóhelyként születhessen újjá.

A British Airways Boeing 747-ese 2020-ban vonult nyugdíjba, a Londontól csupán kétórás autóútra található Cotswold repülőtér vezetője azonban meglátta benne a potenciált.

Csupán egyetlen fontért, azaz alig több mint négyszáz forintért

vásárolta meg Suzannah Harvey, majd hatalmas összegeket költött a gép teljes átalakítására.

Egy évvel és 500 ezer fonttal később már rá sem lehet ismerni az egykori repülőgépre, hiszen megfosztották az üléseitől,

hatalmas táncparkettet kapott, stroboszkópokkal, DJ-pulttal és bárral szerelték fel.

A BA 747-436 G-CIVB “Negus” repülőgép óránként ezer fontért, azaz 427 ezer forintért bárki számára kibérelhető.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty Images)

bár | boeing 747 | szórakozóhely | belsőépítészet | boeing

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ez történik, ha egy 19. századi templom látványos házként születik újjá

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom