Close
Életünk végéig érvényes borelőfizetést kínál egy cég

Életünk végéig érvényes borelőfizetést kínál egy cég

Négy palack havonta, minden hónapban, gyakorlatilag örökre.

Mennyit lennénk hajlandóak fizetni azért, hogy mindig legyen kéznél otthon egy üveg bor? Akár egy szép vörös  egy különleges vacsorához, vagy egy kiváló “átvihető” opció, ha a szomszédok utolsó pillanatban bejelentett partijára szeretnénk valamivel beköszönni. És persze azon sem kellene aggódni, ha hirtelen vendégek állítanak be hozzánk.

Az Obvious Wines megadja ezt a nem mindennapi lehetőséget. A cég ugyanis elindította a Life of Wine néven futó hatezer dolláros (kb. 1,9 millió forintos) ajánlatát, amely az előfizetőnek négy palack bort garantál minden egyes hónapban.

Egy életen át.

Bár a hatezer dollár elsőre elég jelentős összegnek tűnik, de utánaszámoltunk az ajánlatnak, és úgy mindjárt más az egész.

Feltételezve, hogy egy üveg Obvious Wine átlagosan húsz dollárba (kb. hatezer fortintba) kerül, és minden egyes hónapban négy palackot rendel valaki, akkor alig több mint hat év alatt máris megtérül neki (vagyis 2028 késő tavaszára ingyen ihat!)

A Life of Wine tagság minden olyan bort magában foglal, amely jelenleg az Obvious Wines weboldalán keresztül elérhető, beleértve a limitált kiadású palackokat is. Az Obvious Wines jelenleg harmincöt amerikai államba és Washington D.C.-be szállít ki, a tagság minden szállítási és kezelési költséget tartalmaz.

A mostani kínálatban szerepel például a Dark & Bold vörös blend (a klasszikus bordeaux-i blend kaliforniai változata); egy 2020-as Loire-völgyi Sauvignon blanc; egy chilei Pinot Noir “egy kis Tempranillóval”; egy 2018-as kaliforniai Chardonnay; egy Loire-völgyi pezsgő; és egy 2020-as rozé blend is.

Itthon pedig több év fejlesztési munkát követően mutatkozott be az Egri borvidék egyedi palackja. Az 1552 Eger feliratot viselő borosüveg kapcsán újdonság, hogy a jövőben már csak egri bikavér lehet beletölteni. Mindezt azért tartották fontosnak a palackot gondozó Egri Borműhely borászai, hogy még könnyebben beazonosítható legyen az Egri borvidék legfontosabb bora.

(Forrás: Food and Wine, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Hat ok, amiért kezdj el már ma gyömbér teát inni
Ebben az évben végre megtartják Magyarország legizgalmasabb gasztrofesztiválját
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom