Close
Életünk végéig érvényes borelőfizetést kínál egy cég

Életünk végéig érvényes borelőfizetést kínál egy cég

Négy palack havonta, minden hónapban, gyakorlatilag örökre.

Mennyit lennénk hajlandóak fizetni azért, hogy mindig legyen kéznél otthon egy üveg bor? Akár egy szép vörös  egy különleges vacsorához, vagy egy kiváló “átvihető” opció, ha a szomszédok utolsó pillanatban bejelentett partijára szeretnénk valamivel beköszönni. És persze azon sem kellene aggódni, ha hirtelen vendégek állítanak be hozzánk.

Az Obvious Wines megadja ezt a nem mindennapi lehetőséget. A cég ugyanis elindította a Life of Wine néven futó hatezer dolláros (kb. 1,9 millió forintos) ajánlatát, amely az előfizetőnek négy palack bort garantál minden egyes hónapban.

Egy életen át.

Bár a hatezer dollár elsőre elég jelentős összegnek tűnik, de utánaszámoltunk az ajánlatnak, és úgy mindjárt más az egész.

Feltételezve, hogy egy üveg Obvious Wine átlagosan húsz dollárba (kb. hatezer fortintba) kerül, és minden egyes hónapban négy palackot rendel valaki, akkor alig több mint hat év alatt máris megtérül neki (vagyis 2028 késő tavaszára ingyen ihat!)

A Life of Wine tagság minden olyan bort magában foglal, amely jelenleg az Obvious Wines weboldalán keresztül elérhető, beleértve a limitált kiadású palackokat is. Az Obvious Wines jelenleg harmincöt amerikai államba és Washington D.C.-be szállít ki, a tagság minden szállítási és kezelési költséget tartalmaz.

A mostani kínálatban szerepel például a Dark & Bold vörös blend (a klasszikus bordeaux-i blend kaliforniai változata); egy 2020-as Loire-völgyi Sauvignon blanc; egy chilei Pinot Noir “egy kis Tempranillóval”; egy 2018-as kaliforniai Chardonnay; egy Loire-völgyi pezsgő; és egy 2020-as rozé blend is.

Itthon pedig több év fejlesztési munkát követően mutatkozott be az Egri borvidék egyedi palackja. Az 1552 Eger feliratot viselő borosüveg kapcsán újdonság, hogy a jövőben már csak egri bikavér lehet beletölteni. Mindezt azért tartották fontosnak a palackot gondozó Egri Borműhely borászai, hogy még könnyebben beazonosítható legyen az Egri borvidék legfontosabb bora.

(Forrás: Food and Wine, fotók: Getty Images)

life of wine | előfizetés | bor | Obvious Wine | palack

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram