Close
Az elhunyt sztárséfről készült dokumentumfilm meghozza a kedvet az utazáshoz

Az elhunyt sztárséfről készült dokumentumfilm meghozza a kedvet az utazáshoz

Megérkezett az első trailer a három évvel ezelőtt elhunyt szakács életéről szóló dokumentumfilmről, ami nemcsak az étvágyunkat hozza meg, de az utazási kedvünket is.

A gasztronómiai világot szabályosan sokkolta, amikor három évvel ezelőtt eldobta magától az életet Anthony Bourdain sztárséf. A barátai, kollégái és rajongói azonban azóta sem felejtették el, sőt, mindent megtesznek azért, hogy mindaz, amit a pályája során elért, fennmaradhasson. Több könyv is megjelent róla, a CNN-en is portréfilm készült munkásságáról, most pedig Roadrunner címmel kerül a mozikba a szakács életéről szóló dokumentumfilm, amelyet az Oscar-díjas Morgan Neville rendezett.

A dokumentumfilmben Bourdain barátaival készült interjúkat is felhasználnak, így az még közvetlenebb, intim hangulatot áraszt.

A sztárséfről készült felvételek pedig elmesélik azt a mesébe illő történetet, hogyan lett egy ismeretlen szakácsból a világ egyik meghatározó gasztroarca, aki elsősorban utazós tévéműsoraival vált népszerűvé.

Bourdain mindig arra törekedett, hogy túllépve a gasztronómián és az ételeken, az elfedetett helyekkel, kultúrákkal is kapcsolatot teremtsen, hogy aztán vizuálisan is meggyőző módon tudja bemutatni a fogások mögött rejlő történeteket, embereket és városokat. A Roadrunner pedig ezt tökéletesen visszaadja.

A Focus Features, a CNN Films és az HBO Max által készített film június 11-én debütál a Tribeca Filmfesztiválon, és július 16-án kerül a mozikba.

A legendás Anthony Bourdain tudta, mitől lesz páratlan a húspogácsa, ha egy buciba kerül. Elővettük hát egy régi interjúját, amit a három évvel ezelőtt elhunyt szakács a Tech Insider-nek adott, és összegyűjtöttünk kilenc szabályt, amit a séf szerint be kell tartani a tökéletes hamburgerért.

(Fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ezeket az ételeket és italokat a puszta véletlennek köszönhetjük
Három jegeskávé, amit otthon is elkészíthetsz
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom