Close
Bárki uralkodónak érezheti magát ezen az elképesztő brit körutazáson

Bárki uralkodónak érezheti magát ezen az elképesztő brit körutazáson

Egy új luxuskörutazás csábít Nagy-Britanniába, amelynek során kilenc napon keresztül barangolhatunk a legszebb történelmi birtokokon.

Az Abercrombie & Kent luxusutazási társaság 2023 tavaszára hirdetett körutazást, amelyen csupán huszan vehetnek részt. A kilencnapos exkluzív túra történelmi utazásra hív, melynek során keresztül-kasul be lehet járni Nagy-Britannia híres kastélyait.

A túra ára tizennégyezer dollártól, azaz 5,2 millió forinttól kezdődik.

A trip során lehetőség van ellátogatni a Windsori kastélyba, amely a brit uralkodói család otthonának számít közel ezer éve.

Felfedezhetővé válnak a nagy nyilvánosság elől elzárt terek is.

A körutazás érinti az Alnwick kastélyt, amely nemcsak Northumberland 12. hercegének jelenlegi lakhelye, de a Harry Potter-filmek valamint a Downton Abbey-sorozat forgatási helyszíne is volt. A művészetrajongók kedvence garantáltan a Drumlanrig kastély lesz, amely otthont ad Buccleuch herceg hatalmas műkincsgyűjteményének, melyben Rembrandt, Thomas Gainsborough és más nagyszerű művészek alkotásai is szerepelnek.

Az utazók páratlan környezetben hajthatják álomra a fejüket,

hiszen például négy éjszakát tölthetnek el a 18. századi skót Floors kastélyban. A vendéglátó pedig maga a tulajdonos, Roxburghe hercege lesz, akinek segítségével az arisztokraták legkedveltebb sportágait, így a golfot és az agyaggalamb-lövészetet is ki lehet próbálni.

Az élmények sora azonban itt nem ér véget. A látogatók vezethetnek egy BMW versenyautót az ikonikus Goodwood Motor Circuit versenyen, valamint magánpólóleckét vehetnek a Tudor-stílusú Cowdray House-ban.

(Forrás: RobbReport, fotók: Getty)

kastély | Skócia | körutazás | Nagy-Britannia | utazás

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram