Close
Tavasztól újra lehet repülni Budapestről Bukarestbe

Tavasztól újra lehet repülni Budapestről Bukarestbe

A Tarommal.

Március 1-től indítja újra a két főváros között közlekedő járatait a román nemzeti lágitársaság. A gépek hétfőnként és csütörtökönként közlekednek – írja az Airportal.

A RO 233-as számú járatok helyi idő szerint 11:55-kor indulnak a bukaresti Henri Coanda (OTP) repülőtérről, és 12:45-kor érkeznek meg a magyar fővárosba. Visszafelé RO 234-es járatszámmal 13:15-kor szállnak fel Ferihegyről a Tarom gépei, és 15:55-kor érkeznek meg Bukarestbe.

Az útvonalon a légitársaság ATR 72-es turbólégcsavaros repülőgépei közlekednek, amelyek Bukarestből Budapestre 1 óra 50 perc, visszafelé 1 óra 40 perc alatt teszik meg az utat.

Eközben a Saga hajóvállalat bejelentette, hogy érkezik új hajójuk, a Spirit of Danube névre keresztelt, százkilencven fős folyami hajó, melynek állomásai többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinteni fogják.  Az első osztályú kialakítással és Michelin-csillagos séf által készített ételekkel érkező hajókat azonban csakis olyan vendégek vehetik majd igénybe, akiket beoltottak a koronavírus ellen.

(Forrás: Airportal, illusztráció: Getty Images)

tavasz | bukarest | indul | repülés | budapest

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

A rövid távú bérbeadás tilalmának nevezik az új törvényt, pert indít az Airbnb

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram