Close
Tavasztól újra lehet repülni Budapestről Bukarestbe

Tavasztól újra lehet repülni Budapestről Bukarestbe

A Tarommal.

Március 1-től indítja újra a két főváros között közlekedő járatait a román nemzeti lágitársaság. A gépek hétfőnként és csütörtökönként közlekednek – írja az Airportal.

A RO 233-as számú járatok helyi idő szerint 11:55-kor indulnak a bukaresti Henri Coanda (OTP) repülőtérről, és 12:45-kor érkeznek meg a magyar fővárosba. Visszafelé RO 234-es járatszámmal 13:15-kor szállnak fel Ferihegyről a Tarom gépei, és 15:55-kor érkeznek meg Bukarestbe.

Az útvonalon a légitársaság ATR 72-es turbólégcsavaros repülőgépei közlekednek, amelyek Bukarestből Budapestre 1 óra 50 perc, visszafelé 1 óra 40 perc alatt teszik meg az utat.

Eközben a Saga hajóvállalat bejelentette, hogy érkezik új hajójuk, a Spirit of Danube névre keresztelt, százkilencven fős folyami hajó, melynek állomásai többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinteni fogják.  Az első osztályú kialakítással és Michelin-csillagos séf által készített ételekkel érkező hajókat azonban csakis olyan vendégek vehetik majd igénybe, akiket beoltottak a koronavírus ellen.

(Forrás: Airportal, illusztráció: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Egy japán milliárdos jóvoltából ingyen megkerülheted a Holdat
Felszólították a bicikliversenyzőket, hogy innentől ne örüljenek ölelkezve
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom