Close
Tavasztól újra lehet repülni Budapestről Bukarestbe

Tavasztól újra lehet repülni Budapestről Bukarestbe

A Tarommal.

Március 1-től indítja újra a két főváros között közlekedő járatait a román nemzeti lágitársaság. A gépek hétfőnként és csütörtökönként közlekednek – írja az Airportal.

A RO 233-as számú járatok helyi idő szerint 11:55-kor indulnak a bukaresti Henri Coanda (OTP) repülőtérről, és 12:45-kor érkeznek meg a magyar fővárosba. Visszafelé RO 234-es járatszámmal 13:15-kor szállnak fel Ferihegyről a Tarom gépei, és 15:55-kor érkeznek meg Bukarestbe.

Az útvonalon a légitársaság ATR 72-es turbólégcsavaros repülőgépei közlekednek, amelyek Bukarestből Budapestre 1 óra 50 perc, visszafelé 1 óra 40 perc alatt teszik meg az utat.

Eközben a Saga hajóvállalat bejelentette, hogy érkezik új hajójuk, a Spirit of Danube névre keresztelt, százkilencven fős folyami hajó, melynek állomásai többek között Budapestet, Bécset, Ruszét és Tulceát is érinteni fogják.  Az első osztályú kialakítással és Michelin-csillagos séf által készített ételekkel érkező hajókat azonban csakis olyan vendégek vehetik majd igénybe, akiket beoltottak a koronavírus ellen.

(Forrás: Airportal, illusztráció: Getty Images)

budapest | indul | utazás | bukarest | tarom

FOLYTASD EZZEL

Több mint 140 ezer forintra büntethetnek ezért az ártatlannak tűnő szokásért Brüsszelben

Így alakul idén az utazási kedv a járvány előttihez képest

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom