Close
A trunk show, amely néhány napra megállította az időt Budapesten

A trunk show, amely néhány napra megállította az időt Budapesten

A rendkívüli egészségügyi óvintézkedések mellett is sikeresen zárult a Deák Palotában megrendezett idei Budapest Central European Fashion Week (BCEFW).

A tervezők a budapesti divathét történetében először mutatták be egy különleges trunk show keretében a 2020–21-es őszi-téli kollekciókat.

És bár a járványügyi előírások miatt csak korlátozott számú közönség tekinthette meg a szeptember 10. és 13. között megrendezett divathetet, a nagy érdeklődés így sem maradt el.

A szeptemberi divathetet többek között a

Zsigmond Dora menswear, Nubu, Artista, Cako, Maison Marquise, Tomcsanyi, Alma Vetlényi, Romani, Sármán Nóra, Varga Viktória, Celeni és az Elysian részvételével rendezték meg.

A BCEFW részeként egy pop-up store, azaz egy ideiglenes üzlet is megnyitotta kapuit a résztvevők előtt, így már a helyszínen is megvásárolhatók voltak a tervezők kollekciói.

Bár a szeptemberi budapesti divathéten létszámkorlátot és szigorú egészségügyi előírásokat vezettek be, ez mégsem állta útját az eladásoknak.

A vasárnapig nyitva tartó Deák utcai ideiglenes üzletet átlagosan napi száz érdeklődő kereste fel, és napi tíz–tizenkét eladás született.

Az üzletben az első napokban a pólók és a maszkok iránt volt a legnagyobb a kereslet, de kiegészítőket, kabátokat és ruhákat is előszeretettel vásároltak.

Az eseményen összesen huszonkét magyar tervező mutathatta be legújabb kollekcióit, a rendezvényt a szervezők szerint több mint 187 ezer felhasználó követte figyelemmel a közösségi médián keresztül.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Magyar Divat & Design Ügynökség, MTI, BCEFW)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom