Close
Ez történik, ha a Campari az egyik leghíresebb olasz dizájnmárkával kollaborál

Ez történik, ha a Campari az egyik leghíresebb olasz dizájnmárkával kollaborál

A két olasz márka, az Alessi és a Campari együttműködésének eredményeként olyan lakberendezési tárgyak születtek, amelyek a modernitást ötvözik a kifinomultsággal.

Az Alessi a hétköznapi tárgyakat játékos dizájnba önti, a konyhától az otthoni irodáig olyan kiegészítőket kínál, amelyek középpontjában a praktikum és a funkcionalizmus áll. A márka most a Camparival dolgozott együtt egy két darabos kollekció megalkotásán.

A Cirifletto tükörben és a Senzabuio lámpában az 1930-as évek Campari Soda palackjának formája születik újjá.

Az eredeti palackot Fortunato Depero festő, szobrász és grafikusművész tervezte,

a kiegészítőket pedig Giulio Iacchetti gondolta újra.

A tükör rozsdamentes acélból készült, a lámpa pedig egyszerű, elegáns és mégis rendkívül látványos.

A kollaborációból megszületett két kiegészítőt a közelmúltban mutatták be a milánói dizájnhéten, az Alessi Via Manzoni üzletében. Arról pedig egyelőre nincs információ, hogy a két márka együttműködésének lesz-e folytatása.

(Forrás: Bosshunting.com, fotók: Alessi)

Alessi | lakberendezés | campari

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram