Close
Új luxusrészlegekkel bővült Szingapúr büszkesége

Új luxusrészlegekkel bővült Szingapúr büszkesége

Az utasok a lehető legkényelmesebben tölthetik a várakozás idejét gasztronómiai élményekkel körülvéve, pihenő vagy dolgozószobákban.

Harminchat millió dolláros felújítás során bővítették ki a Singapore Airlines két társalgórészét, a hármas terminálon található SilverKris-t és Krisflyer Gold-ot. A társalgók kapacitása így harminc százalékkal nőtt, és összesen 1150 utas befogadására alkalmasak.

Csillár a SilverKris Lounge-ban

A SilverKris Lounge-ban helyet kapó új privát részleg a váró legexkluzívabb része, ahol hetvennyolc suites és első osztályú utas pihenhet meg a fülkék és szobák valamelyikében, fine dining élménnyel kiegészítve.

SilverKris Private Room

A lounge First Class részlegére sem lehet ugyanakkor panasz, ott fotelekkel és nyugágyakkal felszerelt nappali várja az említett utasokat, akik megkóstolhatják a látványkonyha fogásait, vagy beülhetnek a kristályvirágokkal díszített bárba is.

SilverKris bár

A társalgó Business Class részlege húsz százalékkal bővült, ott pihenőrészleg, önkiszolgáló büfé, kanapés ülőgarnitúrával berendezett nappali és egy munkaállomás között választhatnak az üzleti úton lévők.

Inspiráló munkaállomás

Aki dolgozni szeretne, ezt megteheti a Krisflyer Gold Lounge nyitott munkaterületén is, ahonnan egyébként nagyszerű kilátást nyílik a kifutópályára, és amelynek az étkezője is tágasabb és felszereltebb lett.

Krisflyer Gold Lounge

A szakértők azt jósolták, hogy a járvány után alaposan átalakulnak a repülőterek és a luxusutazások is megváltoznak.

(Forrás: Travel and Leisure, Bloomberg, képek: Terrence Huang/Singapore Airlines/Travel and Leisure)

luxusváró | Singapore Airlines | changi | SilverKris | Krisflyer

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram