Close
Ez a legjobb óra, amit James Bond soha sem csatolt a csuklójára

Ez a legjobb óra, amit James Bond soha sem csatolt a csuklójára

A C65 Trident Diver a modern technika és a retro összekapcsolásával bizonyítja, hogy a régi és az új egymás mellett is működik.

Mindössze tizennégy éves múlttal rendelkezik a londoni alapítású brit óramárka, mely többek között arról nevezetes, hogy a világon elsőként árult órákat kizárólag online felületen. A modelljeiket egyébként svájci gyárakban szerelik össze.

Christopher Ward C65 családjának legújabb darabját a márka legvonzóbb tagjaként említik.

Első ránézésre mintha a hatvanas évekből maradt volna ránk, miután Sean Connery James Bondként megmentette a világot és megszerezte a nőt, aztán lecserélte egy fiatalabbra. Mármint az óráját.

A C65 Trident Diver akciódús napokra és elegáns öltözetet igénylő eseményekhez egyaránt passzoló kiegészítő: kiválóan illeszkedik öltönyhöz, de búvárkodásban is nagyszerű társ.

A hatvanöt grammos, negyvenegy mm-es, rozsdamentes acélból gyártott, kizárólag bőrszíjjal rendelhető óra (ez adja inkább a retro-hangulatát) százötven méterig vízálló.

A számlap érdekességei közül a dupla dombornyomással készült, gyönyörűen megmunkált 12-esen akad meg először a szemünk, másodszor pedig a 9-es helyén megjelenített Christopher Ward feliraton, de a részletesen kidolgozott, gravírozott felhúzó is a modell egyik ékességének számít.

Szakértők szerint Ian Fleming ezt a letisztult, ízléses stílusú órát képzelte el a 007-es karakteréhez, nem pedig mondjuk a később Daniel Craig által viselt Omegát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: christopherward.eu)

James Bond | svájci | Christopher Ward | karóra | retro

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram