Close
Ez a legjobb óra, amit James Bond soha sem csatolt a csuklójára

Ez a legjobb óra, amit James Bond soha sem csatolt a csuklójára

A C65 Trident Diver a modern technika és a retro összekapcsolásával bizonyítja, hogy a régi és az új egymás mellett is működik.

Mindössze tizennégy éves múlttal rendelkezik a londoni alapítású brit óramárka, mely többek között arról nevezetes, hogy a világon elsőként árult órákat kizárólag online felületen. A modelljeiket egyébként svájci gyárakban szerelik össze.

Christopher Ward C65 családjának legújabb darabját a márka legvonzóbb tagjaként említik.

Első ránézésre mintha a hatvanas évekből maradt volna ránk, miután Sean Connery James Bondként megmentette a világot és megszerezte a nőt, aztán lecserélte egy fiatalabbra. Mármint az óráját.

A C65 Trident Diver akciódús napokra és elegáns öltözetet igénylő eseményekhez egyaránt passzoló kiegészítő: kiválóan illeszkedik öltönyhöz, de búvárkodásban is nagyszerű társ.

A hatvanöt grammos, negyvenegy mm-es, rozsdamentes acélból gyártott, kizárólag bőrszíjjal rendelhető óra (ez adja inkább a retro-hangulatát) százötven méterig vízálló.

A számlap érdekességei közül a dupla dombornyomással készült, gyönyörűen megmunkált 12-esen akad meg először a szemünk, másodszor pedig a 9-es helyén megjelenített Christopher Ward feliraton, de a részletesen kidolgozott, gravírozott felhúzó is a modell egyik ékességének számít.

Szakértők szerint Ian Fleming ezt a letisztult, ízléses stílusú órát képzelte el a 007-es karakteréhez, nem pedig mondjuk a később Daniel Craig által viselt Omegát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: christopherward.eu)

svájci | James Bond | Christopher Ward | karóra | óra

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram