Close
Az ősz sztárkoktélját csak szeretni lehet

Az ősz sztárkoktélját csak szeretni lehet

Ha koktélokra gondolunk, elsősorban a nyári klasszikusok jutnak eszünkbe, pedig vannak olyan egyszerű ízek is, amelyeket az őszhöz társítunk. Ezeket megtalálva a szezon legjobb koktéljait készíthetjük el.

A gin és tonik két komponensű koktéljának a mintájára zseniális alkoholos italt készíthetünk alma brandy és alma cider keverékével – ráadásul a kettő az egyhez arány ezúttal is remekül fog működni.

A végeredmény egy friss, ugyanakkor nagyon őszies koktél lesz, amiért tényleg csak rajongani lehet.

Hozzávalók:

  • 60 milliliter alma brandy
  • 120 milliliter cider

Egy highball pohárba jeget halmozunk, ráöntjük a két hozzávalót és óvatosan elkeverjük. Frissen fogyasztjuk.

Zseniális alkoholos koktélokért még Budapestet sem kell elhagyni. A hazai bárvilág elitjébe tartozó és nemzetközi szinten is egyre elismertebb Blue Fox The Bar újabb izgalmas és kortárs koncepcióval lepte meg az italkülönlegességekért lelkesedőket: bemutatta új, signature koktélmenüjét, amiről ebben a cikkünkben lehet olvasni.

(Forrás: Uncrate, fotók: Getty)

koktél | alkoholos koktél | brandy | alkohol | alkoholos ital

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram