Close
Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Sok hasznos utazási tanácsot találhatunk a TikTokon, például Esther, a KLM utaskísérője is rendszeresen oszt meg frappáns tippeket.

Az egyik klipjében hat apró trükköt mutat be, amelyek bárkinek jól jöhetnek, ha szállodában tölti az éjszakát. Ezek közül talán a cipős a legérdekesebb. Azt ajánlja ugyanis, hogyha feledékenyek vagyunk, tegyük a cipőnket a széfbe. Persze ennek csak akkor van értelme, ha más dolgokat is tárolunk ott, ezzel a lépéssel ugyanis biztosíthatjuk, hogy semmit nem fogunk otthagyni, amikor kicsekkolunk mert a cipőért mindenképpen be kell nyúlnunk.

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Aki a higiénia miatt aggódik, Esther annak is szolgál megoldással: megmutatja, hogy az eldobható zuhanysapkából remek cipőcsomagoló válhat, és beletehetjük a hírhedt baktériumtanyának számító távirányítót is. Ő is megosztja a vállfatrükköt, amiről korábban mi is írtunk, és elmondja, mit kell tenni, ha nem jó a konnektorba a telefontöltő. Ezt a problémát egy USB-kábellel oldhatjuk meg, amit a TV-hez lehet csatlakoztatni.

Van, ahol a villanyt a szobakulcsként szolgáló kártya bedugásával kapcsolhatjuk fel, de ehhez valójában bármilyen más plasztikkártyát használhatunk, például bankkártyát vagy személyit, ha valamiért akkor is szeretnénk égve hagyni a villanyt, ha kimegyünk a szobából.

Mielőtt szállodai szobát foglalsz, ezt a három kérdést kötelező feltenned, itt pedig több utazási praktikát is találsz légiutas-kísérőktől, pilótáktól és ingázóktól.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images)

cipő | utaskísérő | biztonság | trükkök | széf

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram