Close
Ha rosszul alszol idegen helyen, ezt a trükköt próbáld ki!

Ha rosszul alszol idegen helyen, ezt a trükköt próbáld ki!

Sokszor elég egy apróság, hogy elvigye az álmunkat.

Nem mindenki tud könnyen elaludni idegen helyen, legyen az mégoly kényelmes is. Sokszor elég egy apróság, hogy elvigye az álmunkat, mint például egy vékony, de eltüntethetetlen fénycsík a sötétítőfüggönyök között.

Erre a látszólag kicsi, de adott esetben annál bosszantóbb problémára talált megoldást egy utazó, aki a Twitteren tette közzé a trükkjét, amit aztán fel is kaptak azok, akik csak sötétben tudnak igazán jól aludni. Az ötletet legutóbb 2019-ben Rick Klau utazó osztotta meg. Mint írja, “nem emlékszem, ki tette közzé ezt a Twitteren néhány évvel ezelőtt, de bárki is legyél: neked köszönhetően azóta sokkal jobb minden hotelben töltött éjszakám”.

Íme, a pofonegyszerű teendő:

vegyél elő egy csíptetős vállfát a szekrényéből, és ezzel fogd össze a két függönyt középen.

A hack nagy visszhangot váltott ki, többek között ilyen kommentek születtek:

“Ma a szállodai tartózkodásaim örökre megváltoztak.”

“Eddig nagy irattartó csipeszt hordtam magamnál erre a célra, de ez jobb, mert szinte mindenhol vannak ilyen vállfák.”

“Egyszerű, elegáns és a legszükségesebbre szorítkozik. Pont olyan, amilyennek egy jó utazási hacknek lennie kell” – kommentálta a Travel and Leisure a cikkében.

Itt megnézheted, hogyan lehet leleplezni a rejtett kamerákat a szállásokon, itt pedig azt tudhatod meg, hogy vihetsz fel néhány ruhadarabbal többet a repülőre.

(Forrás: travelandleisure.com, képek: Pixabay, Unsplash) 

szálloda | nyugodt alvás | hotel | alvás | trükk

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram