Close
Ezzel a nagyon egyszerű trükkel felvihetsz még néhány plusz ruhadarabot a repülőgépre

Ezzel a nagyon egyszerű trükkel felvihetsz még néhány plusz ruhadarabot a repülőgépre

A repülésre vonatkozó szabályok szigorúak és költségesek, ha a poggyászról van szó. Az utasok legtöbbször ki vannak szolgáltatva a légitársaságnak azzal kapcsolatban (is), hogy mit vihetnek magukkal a fedélzetre kézipoggyászként. Van egy tippünk, amivel “kicselezhető a rendszer.”

Anya Iakovlieva utazós influenszer egy TikTok-videójában mutatja be azt a trükköt, amihez csupán egy párnahuzat szükséges.

 

A koncepció egyszerű: cseréld ki a párna betétjét, a helyére pedig pakold be azokat a ruhadarabokat, amik nem fértek bele a kézipoggyászodba, a személyes tárgyak közé, vagy a feladott táskába, bőröndbe.

Persze a párnát át kell majd vinni a biztonsági ellenőrzésen, úgyhogy vélhetően számítani lehet szemöldökráncolós kérdésekre.

Nyilván ennek a furfangnak a kényelem esik áldozatul, vagyis  a “párna” kényelmetlenebb lesz a normál “töltelékeshez” képest, de nem jelenti azt, hogy használhatatlan.

Muszáj aludni pár órát a hosszú távú repülőutakon, ami egyben az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat is – különösen akkor, ha a turistaosztályra sikerült helyet foglalni. Justin Agustin fitneszszakértő egy felkapottá vált TikTok-videóban mutat be egy katonai módszert, melyről azt állítja, hogy az abban látható technikát alkalmazók kilencvenhat százalékát két perc alatt elnyomja az álom.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

repölőgép | fedélzet | poggyász | trükk | repülés

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom