Close
Hétfőtől szabadon utazhatnak nyaralni a beoltott magyarok Ciprusra

Hétfőtől szabadon utazhatnak nyaralni a beoltott magyarok Ciprusra

Még egy gyönyörű célpont nyílik meg a beoltottak előtt. 

A jövő héttől kezdve a beoltott magyar állampolgárok szabadon, teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Ciprusra, függetlenül attól, milyen koronavírus elleni oltóanyaggal oltották be őket, olvasható a Konzuli szolgálat oldalán. Tehát

azok a magyar és ciprusi állampolgárok, akik be vannak oltva, szabadon, vagyis teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak a két ország között.

Ha Ciprusra szeretnénk utazni, az utazás előtt legalább két nappal egy erre a célra létrehozott ciprusi online felületen kell regisztrálnunk, valamint fel kell töltenünk az oldalra a védettségi igazolványunk és az oltáskor kapott papíralapú igazolásunk adatait.

Erről egy visszaigazoló dokumentum érkezik, amit ki kell nyomtatni, ugyanis ezzel tudunk beutazni Ciprusra, és ezzel tudjuk igénybe venni a beoltottak által igénybe vehető szolgáltatásokat. A további tudnivalókért látogass el a Konzuli szolgálat honlapjára.

A WizzAirrel egyébként tíz görög célpontra is mehetünk, valamint az olaszországi beutazás feltételei is kiderültek.

(Forrás: 444)

védettségi igazolvány | védettség | sziget | ciprus | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ez a cég keres valakit, aki 21 millió forintért bejárja Izland legcsodásabb tájait

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom