Close
Hétfőtől szabadon utazhatnak nyaralni a beoltott magyarok Ciprusra

Hétfőtől szabadon utazhatnak nyaralni a beoltott magyarok Ciprusra

Még egy gyönyörű célpont nyílik meg a beoltottak előtt. 

A jövő héttől kezdve a beoltott magyar állampolgárok szabadon, teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Ciprusra, függetlenül attól, milyen koronavírus elleni oltóanyaggal oltották be őket, olvasható a Konzuli szolgálat oldalán. Tehát

azok a magyar és ciprusi állampolgárok, akik be vannak oltva, szabadon, vagyis teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhatnak a két ország között.

Ha Ciprusra szeretnénk utazni, az utazás előtt legalább két nappal egy erre a célra létrehozott ciprusi online felületen kell regisztrálnunk, valamint fel kell töltenünk az oldalra a védettségi igazolványunk és az oltáskor kapott papíralapú igazolásunk adatait.

Erről egy visszaigazoló dokumentum érkezik, amit ki kell nyomtatni, ugyanis ezzel tudunk beutazni Ciprusra, és ezzel tudjuk igénybe venni a beoltottak által igénybe vehető szolgáltatásokat. A további tudnivalókért látogass el a Konzuli szolgálat honlapjára.

A WizzAirrel egyébként tíz görög célpontra is mehetünk, valamint az olaszországi beutazás feltételei is kiderültek.

(Forrás: 444)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom