Close
Újabb mesés görög úti céllal bővül a WizzAir budapesti kínálata

Újabb mesés görög úti céllal bővül a WizzAir budapesti kínálata

Így már tíz görög célpontot ikszelhetünk be Budapestről.

Újabb görög úti célra indít Budapestről járatot a WizzAir:

július 16-ától a csodás Kosz szigetére is közlekednek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

Ezzel a bővüléssel a magyar utasok tíz görög úti cél közül választhatnak a WizzAir kínálatából, az új járatra a jegyértékesítés csütörtökön elkezdődött. Kosz mellett a következő görögországi helyeket kereshetjük fel WizzAirrel:

Athén, Haniá (Kréta), Iráklión (Kréta), Korfu, Míkonosz, Rodosz, Szantorini, Thesszaloniki és Zákhintosz.

A WizzAir közleményében kiemelte, a járvány okozta nehéz helyzet ellenére is folyamatosan törekednek nemzetközi hálózatuk, flottájuk bővítésére, valamint a légitársaság fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét.

A társaság az előző évet több, mint ötszáz millió eurós vesztességgel zárta és ezt az évet még szintén veszteségesnek tekintik, hacsak nem kerül sor a járványvédelmi intézkedések gyorsított, teljes és tartós feloldására.

Míg a WizzAir bővíti az úti célokat, addig Ausztria leszállási tilalmat vezetett be Nagy-Britanniából, Németországba pedig autóval már korlátozások és karantén nélkül beléphetünk.

(Forrás: MTI)

kos | utazás | görög | Athén | görögország

FOLYTASD EZZEL

Ezekbe az európai városokba költözz, és ezekbe ne, ha külföldön kezdenél új életet

Itt az újabb járványhullám, ezért a maszk újbóli viselését javasolják Franciaországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram