Close
Elhalasztják, de megtartják az egyik legismertebb fesztivált

Elhalasztják, de megtartják az egyik legismertebb fesztivált

Idén októberről jövő áprilisra halasztják a kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivált, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a The Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva.

A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben.

Amennyiben a fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása.

A Coachellát eredetileg 2020 áprilisára szervezték mások mellett Travis Scott, Frank Ocean, valamint a Rage Against the Machine fellépésével. A koronavírus-járvány miatt azonban óvatosságból októberre halasztották a Stagecoach fesztivállal együtt. Októberről aztán áttették idén áprilisra, majd később októberre.

A két iparági forrás a járvány miatti bizonytalansággal magyarázza az újabb halasztást, noha sok promóter és rendezvényszolgáltató cég a zenei turnék legalább részleges folytatásával számol a nyár végi-őszi időszakra.

A rendszerint két hétvégén megrendezett Coachella az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiválja. A napi 125 ezer jegyet pillanatok alatt eladják.

Azt mondják, “egyedülálló és emlékezetes” lesz az idei Oscar-gála. Az idei jelöltek közt találjuk legjobb színésznő kategóriában Vanessa Kirbyt, aki Mundruczó Kornél és Wéber Kata Pieces of a Woman című filmjében nyújtott alakításáért jelöltek a díjra.

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)

coachella | új időpont | usa | feszrivál

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram